Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben rasgele doldurdum 1 litre almıştım kalan kısımada su koydum acaba sıkıntı çıkarırmı
kalorifer sıcak konuma getirse idiniz tek defada devirdaim yaptığında eksileni eklese idiniz ve kapağı kapatsa idiniz sonradan eksilme olma idiben yaklaşık bir yada iki ay önce değiştirdim(tüm sıvıyı boşaltıp yenisini koydum),antifiriz ve suyu ekledikten sonra yedek depo kapağı açıkken rolantide araba yaklaşık 10dk çalıştı,eksilen sıvıyı üstte ustaların yazdığı gibi col işaretine kadar ekledim sonra kaloriferi açıp 10 dk daha çalıştırdım tamam deyip kapağı kapadım.Sonra bir 10dk daha çalıştırayım dedim fakat bu sefer motorun olduğu yerden tak diye bir ses geldi sanırım kapak kapalı olmasına rağmen kenardan havayı attı,kapağın içinde kanal şeklinde yerler var sanırım hava çıksın diye yapmışlar en son çalıştırmamda 2500-3000 devirde çalıştırmıştım sanırım kapağı kapatmadan bunu yapmak doğru olan,üstte arkadaşların yazdığı gibi termostat açana kadar kaloriferi açık konumda ve devri 3000 civarında çalıştırmak gerekir termostat açana kadar.
Birde bu 10TL'ye satılan ölçme aletinden aldım içine vakumla sıvıyı alanlardan bende bu işe yaramadı her seferinde farklı ölçtü yani düzgün ölçmüyor birde internette multimetre ile ölçme yöntemini anlatan videolar var bunuda denedim fakat çok güvenilir gelmedi bana çünkü antifrizi değiştirince tekrar ölçtüm toleransın üzerinde çıktı,aynı şekilde fren hdroliğinide multimetre ile ölçen videolar var bunuda denedim fakat buda çok güvenilir değil (benim düşüncem)