hararet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkcann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkcann

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün aracımla yola çıktım 3-4 km gittim hararet 90 ı geçti devam ettim 100-110 -115 ve en sonunda göstergede stop ışığı ve motor suyu sıcaklığının yüksek olduğunu gösteren ışık yandı durdum kaputu açtım fan çalışıyodu 5 dk bekledim ölece söndü devam ettim bende yoluma bidahada hararet yükselmedi sorun nedir sizce

termostad tam açmamış olabilir,bir dahakinde uzun süre farketmesseniz ciddi sorunlar yaşarsınız,kontrol ettirin bence..

bugün bi deneyim dedim yine 3-4 km sora tekrar hararet yükseldi 110 lara kadar çıktı durdum kaputu açtım fan çalışıyor ama radyatör ve smotor soğutma suyu buz gibiydi

termostadin bozuk degistir...devirdaim yapmiyor

arkadaşlar bugün aracımla yola çıktım 3-4 km gittim hararet 90 ı geçti devam ettim 100-110 -115 ve en sonunda göstergede stop ışığı ve motor suyu sıcaklığının yüksek olduğunu gösteren ışık yandı durdum kaputu açtım fan çalışıyodu 5 dk bekledim ölece söndü devam ettim bende yoluma bidahada hararet yükselmedi sorun nedir sizce

devirdaim pompan arızalı değişmesi gerek hazır açtırmışken triger setinide değiştir

devirdaim pompasi nereden cikti simdi???? termostadi bozuk kardesin aracinin... termostad acmiyor...

devirdaim pompasi nereden cikti simdi???? termostadi bozuk kardesin aracinin... termostad acmiyor...
termostat arızalı olsa ya çok geç ısınır yada çabucak isınır ancak ısındığında radyator suyuda ısınır ilk mesajda radyatör suyununda soğuk olduğunu söylemiş eğer su motor içinde dönmüyorsa bu dediği olur (radyatör suyu soğuk fan çalışır ) zaten ilk verdiğim linkte de gayet açık başına gelen arkadaş anlatmış eğer konuyu açan arkadaş bi ustaya gösterir ve buraya sonucu yazma zahmetini gösterirse daha net bir bilgi elde ederiz

termostad acmaz ve hararet yükselir...sonradan acar yani gec acar bozulmustur..kis oldugundan...hararet de yapmaz kisa mesafe icin motor ici su devirdaim yapmadigindan musurdan gelen sinyal ile fan calismaya baslar neticede onun icindirki ratyatör soguktur...

en güzeli berkecan aracını bir ustaya göstersin bakalım ne diycek

Geri