hararet

hakanmirac

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi akşamlar arkadaşlar.
aracın normalde sıcaklığı 80-85 arası.fakat şehiriçinde ufak bi yokuş çıkayım ısı hemen 95 e çıkıyor.geçenlerde motordan ufak bi buhar çıkar gibi oldu.daha sonra ustaya gittim ve usta radyatörün eskidiğini ve değişmesi gerektiğini söyledi.arac 97 vectra cd.radyatörün fiyatı hakkında fikri olan var mı acaba?(silindir kapak contasında bi sorun yok diye biliyorum)bi de hakkaten radyatörü değiştirdiğimizde sorun bitecek mi?

pahalı bişey. değişsen iyi olur hararet yaparsa dahaçok masraf çıkar.

iyi akşamlar arkadaşlar.
aracın normalde sıcaklığı 80-85 arası.fakat şehiriçinde ufak bi yokuş çıkayım ısı hemen 95 e çıkıyor.geçenlerde motordan ufak bi buhar çıkar gibi oldu.daha sonra ustaya gittim ve usta radyatörün eskidiğini ve değişmesi gerektiğini söyledi.arac 97 vectra cd.radyatörün fiyatı hakkında fikri olan var mı acaba?(silindir kapak contasında bi sorun yok diye biliyorum)bi de hakkaten radyatörü değiştirdiğimizde sorun bitecek mi?
Radyatörde kaçak varsa araç daima su eksiltecektir. Fazla su kaybında fan devreye girmez. Pahalı ucuz demeden gereğini yapmak lazım. Sonuçları daha pahalıya mal olabilir.

iyi akşamlar arkadaşlar.
250 ytl civarı

yokuşları düşük devirde mi çıkıyorsun? vites küçülterek çıkmayı dene??

gerçi usta radyatörün değişmesi gerektiğini söylemiş.

Geri