hararet göstergesi yanlış gösteriyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkcann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkcann

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar hararet göstergesi 60 dan yukarı çıkmıyo 1 aydır.geçen yıl termostatı değişmiş yan sanayi taktırmıştım dün orjinal termostat aldım taktıurdım hararet yine aynı 60 dan yukarı çıkmıyo. oto elektrikçisine gittim motor suyu sıcaklığı 90 gösterge 59 gösteriyo dedi göstergenin sökülüp yapılabileceğini söyledi zamanım yoktu sonraya bıraktım.problem ne olabilir bide göstergeyi ben hiç söktürmedim söktükten sonra doğru düzgün toplanır mı. tşklr

Aracın ilk sahibi değilseniz önceki sahibi oynamış olabilir. Gösterge camını çıkardıktan sonra elle ayarlanabilir.Ki ben bu şekilde yaptım kadranımı değiştirdikten sonra ayarını tam tutturamamıştım.Aracı belli bir süre kullandıktan sonra camı söküp 90 dereceye ayarladım.Bir sıkıntı yaratmadı.

arkadaşlar hararet göstergesi 60 dan yukarı çıkmıyo 1 aydır.geçen yıl termostatı değişmiş yan sanayi taktırmıştım dün orjinal termostat aldım taktıurdım hararet yine aynı 60 dan yukarı çıkmıyo. oto elektrikçisine gittim motor suyu sıcaklığı 90 gösterge 59 gösteriyo dedi göstergenin sökülüp yapılabileceğini söyledi zamanım yoktu sonraya bıraktım.problem ne olabilir bide göstergeyi ben hiç söktürmedim söktükten sonra doğru düzgün toplanır mı. tşklr

bence usta zaten sorunun cevabını söylemiş..

aracın ilk sahibi değilim fakat 4 yıldır kullanıyorum sorunu yoktu.

hararet müşürün arızalı olabilir...

ısı müşürü termostad yanında o arızalıdır..değişmesi gerek

Bu sorunu çozeneler neden cevabını yazmaz ki ??
Kendinize müslüman olmayı bırakın da aynı sorunu yaşayan kişilere yardıminız dokunsun

SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B kasada başıma gelmişti gösterge arızalı. Opcom, tech2 ve elm de motor sıcaklığı normal ise. Göstergeyi ya çıkma Alman gerek yada benzin göstergesi motoru ile değişimini sağlayabilirsiniz. Benzin biraz eksik gösterir sadece.

Geri