Hangi Vectra B kasalarda Torpido...

çevik 80

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar daha önceki konularda arama yaptım Fakat bulamadım.Vectra B kasaların hangisi torpido soğutmalı.Benim arabam 98 Vectra 2.0 16V CD NB Manuel.Ben klimayı açınca torpidodan hava üflemiyor.Düğmesi var da ben mi bilmiyorum.Yoksa benim arabada bu özellik yok mu?
Ben arabamın full +full olduğunu düşünüyorum.

Bu düğmeyi ya da açma kolunu resimli gösterebilicek bir arkadş var mı?
Vectra B nin hangisinde bu özellik var?

merhaba,,yani klima torpidoyumu sogutuyor...vaybe neler varmis,,ben de sizden duyuyorum...Bende merak ettim simdi???

soğutmadan ziyade serin tutmaya çalışıyor.Yoksa meşrubat ve benzerlerini buz gibi yapmıyor.

arkadaşım torpidonun içinde açılır kapanır sürgülü bir parça var onu aç içeri sein hava girmeye başlar

ne tarafta o acilir kapak hic dikkatimi cekmedi...belki benim aracta yoktur..

Melih ağabey sürgülü bir parçaya rastlamadım.Gözden kacırmış olabilirim.Biraz daha ayrıntılı anlatsan.Kapağı açınca tam karşıda mı yoksa torpidonun tavanında mı bu aparat?

torpidonun tam karşısında soldaki yanan lambanın sağına düşüyor.benim 1995 2.0 gls vectada böyle.ama sizinkilerde yaklaşık olarak oradadır.

tesekkur ederim kardesim arabaya inince bi bakayim.

düğme var diye biliyorum benim aracımda küfür küfür serinlik esiyor torpidom da soğutmuyor desem yalan olur... elbette buz gibi yapmıyor ama serin tutuyor

cdx te yok

Geri