Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vay be forumdaşlarım amma zenginmiş kardeşim.. bahsedilen parfümlerin çoğu 100-150 ytl üzerinde...
Boss in love ancak çakma
Çalışma ortamım parfüme ters biraz o yüzden orj kokuları kırkta yılda bir kez kullandığımdan 1 seneden fazla yetiyor bana.. onun harici bakkala çakkala giderken çakma kullanıyorum...
Vay be forumdaşlarım amma zenginmiş kardeşim.. bahsedilen parfümlerin çoğu 100-150 ytl üzerinde...
Boss in love ancak çakma
Çalışma ortamım parfüme ters biraz o yüzden orj kokuları kırkta yılda bir kez kullandığımdan 1 seneden fazla yetiyor bana.. onun harici bakkala çakkala giderken çakma kullanıyorum...
kardeşim boynerde kokladım bunu ilk tepkim: "anaaaaaaaaa" 2 yaz önceydi didime giderken almıştım ama bunun adını paco rabenne diye bilmiyodum doldurttuğum için black xs olarak biliyodum.herneyse didimde güzel anılarımız yoktu ama elemana fiyatını sordum 100ml lik 100lira ve 9 taksit dedi yanındada duş jeli hediyesi vardı bende aldım yine denicemz.ne kadar tatlısın demezlerse yine bu sefer senden isticem paramı şaka biyana seviyorum şekerliler angel,pi,black xs,rochas,bvulgari black,armani black code...