hangi kredi kartı en iyisidir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metin_7

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar kredi kartı kullanma taraftarı degılım ama bu dönemde sadece benı su sahibinden.comdaki uyelık dogrulama işlemi benım canımı sıkıyor dedim en azından bır tane kredi kartı alayım lımıtı en dusugunden işimi görsun cunku pcmi satıcam arabamı ilerde satıcam hep karsıma gelıcek yada siz bu konuya nasıl cözum getırdınız yardımcı olabılcek olan varsa sevınırım ? kart aidati olmasını istemiyorum cunku nerdeyse hıc kullanmıycam kartı varmı böyle bıldıgınız bır kart arkadaslar?

world kart tek geçerim.

+bonus card tek kullandığım kart - finans world maxsimum v.s. hepsini kullandım alması kolay kapatması zor şeyler.. ancak site üyeliği ve satış işlemi için kredi kartına ihtiyacınız yok bir bankadan hesap açmanız yeterli.. tabi eğer alım işlemi yapacaksanızda kredi kartı özellikli banka hesap kartları var alışveriş için onlardan alın

+bonus card tek kullandığım kart - finans world maxsimum v.s. hepsini kullandım alması kolay kapatması zor şeyler.. ancak site üyeliği ve satış işlemi için kredi kartına ihtiyacınız yok bir bankadan hesap açmanız yeterli.. tabi eğer alım işlemi yapacaksanızda kredi kartı özellikli banka hesap kartları var alışveriş için onlardan alın

olmuyor hocam bende garanti bankasının maas kartı onu gırıyorum kredı kartı istiyor kullanmak ıcın deıl zaten sadece bu uyelıgı aktıflestırebılmek ıcın istiyorum :S

World kullanıyorum ve aidat almıyorlar .Ancak kartı kullanım yoğunluğu bankanın tavrını tamamıyla etkiliyor.O yüzden az kullanım şartında world önermem.Flexi Card ' ın yılda 5 Tl ücretli bir kartı olduğunu biliyorum.Birde hiç ücret almayan 1-2 kart daha olacaktı ama hiç hatırımda değiller.

World kullanıyorum ve aidat almıyorlar .Ancak kartı kullanım yoğunluğu bankanın tavrını tamamıyla etkiliyor.O yüzden az kullanım şartında world önermem.Flexi Card ' ın yılda 5 Tl ücretli bir kartı olduğunu biliyorum.Birde hiç ücret almayan 1-2 kart daha olacaktı ama hiç hatırımda değiller.

bank asya sanırım bırı ama dıgerını bende hatırlamıyorum
peki bu sahıbınden.comda benım uyelıgımı aktıflestırecek olan varmı uyelıgımı ve şifremi versem ?

En iyi kart olmayan karttır bence olmayan bir parayı kullanıyorsun sonucta sonra ödesen dahi ben zaruri olmadıkca tavsiye etmem bendede bonus var ( banka zorla verdi dersem yeridir ) limiti aylık gelirimden cok ama hiç kullanmam 2 yıllık kartı bu sene birkez kullandım dahada kullanmam cebimde dursun belki lazım olur diye benim vadesiz hesabımda işimden dolayı sürekli nakitim olur ve banka kartımı lazım olduğunda kullanırım internetten alışverişide kapıda ödeme seceneği varsa onunla yaparım ( ki kapıda ödeme ile alışveriş yapıldığında ürünler daha cabuk tedarik ediiyor ve daha cabuk gönderiliyor ) yoksa o ürünü netten almam gider mağazada azda fiyat farkı olsada alırım

word ve finans kullanıorum çok memnunum

maksimum kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum. hiç işe yarayan kampanyası falan yok...

world olsun da Vakıfbankın , albaraka nın olsun.. Ben Suanda Vakıfbank world kullanıyorum her yerde kampanyası var..

Geri