Hangi kasko?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adalı17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adalı17

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Opel Astra aldım hayırlısıyla.Arabamı yakında teslim alacağım.Fakat en iyi kasko şirketi hangisi? Sizce hangi kasko şirketinden sigorta yaptırmalıyım.En iyi hizmet veren ve fiyatı uygun şirket hangisi?Düşünceleriniz...

Şirketler arasında fazla bir fark yok, fark seçtiğiniz paketlere göre belirleniyor.

En iyi sigorta şirketi hasar anında en çabuk ödemeyi yapan ve müşterisini üzmeyendir.

Aracınız hayırlı olsun..Savaş abiye katılıyorum müşterisine en çok önemi veren.

tc kimliğinle plakanı irtibat numaranı mesaj at fiyat çıkartayım sana

Reklam yapmak istemem ancak konu başlığı itibgari ile yazıyorum. Uzuzj zamandır çalıştım Genel Mapfhre Sigorta dak gayet memnunum. İsterseniz siizn adınıza fiyat alabilirm. Özelden TC ve Plakayuı gönderirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Arkadaşlar etrafımda kaza yapmış arkadaşlardan duyuyorum. Sigorta şirketleri parçaları tedarikten yolladığı için parçaların gelmesi uzun zaman alıyormuş. Kasko fiyatlarının yanında bu konuyuda arkadaşara açıklarsak ve bu sürecin ne kadar zaman alabileceğini belirtirsek daha iyi olur. 3 kuruş ucuz diye A firmasına sigorta yaptırıp sonra üzülmeyelim. Bu sektöden olan arkadaşlardan bilgi bekliyoruz.

Arkadaşlar sigorta şirketleri parça falan tedarik etmiyor. Sen çektiriyorsun araçını servise, mümkünse anlaşmalı servise onlar senden raporları aldıktan sonra eksperi çağıryorlar. Eksper araçtaki hasara bakıyor ve araçtaki masraf neyse belirleniyor. Servis aracınızı onarıp size teslim ediyor ve ücretini sigorta şirketinde alıyor. Siz pek karışmıyorsunuz.

Ahmet Altınçubuk

Arkadaşlar sigorta şirketleri parça falan tedarik etmiyor. Sen çektiriyorsun araçını servise, mümkünse anlaşmalı servise onlar senden raporları aldıktan sonra eksperi çağıryorlar. Eksper araçtaki hasara bakıyor ve araçtaki masraf neyse belirleniyor. Servis aracınızı onarıp size teslim ediyor ve ücretini sigorta şirketinde alıyor. Siz pek karışmıyorsunuz.

:good::good:

Geri