hafızalı koltuk

zekipolman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2001 elegance astra sedan yeni aldım aracın ön koltuklarının altında cihazlar var galiba koltuk hafızası için ama nasıl çalışır bilemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

arkadaşlar 2001 elegance astra sedan yeni aldım aracın ön koltuklarının altında cihazlar var galiba koltuk hafızası için ama nasıl çalışır bilemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

sizin aracınızın sınıfında bildiğim kadarıyla sadece 1.6 Edition 2000 modellerde hafızalı elektrikli koltuk var koltuklarınız spor koltuk mu önde koltuk uzatma aparatı varmı ikinci sahibi iseniz belki sizden önceki aracın sahibi ön koltuklar yıpranmadan yada başka bişeyden dolayı 1.6 Edition 2000 pert bir opelden koltukları almış olabilir fonksiyonsuz olmasının nedeni belkide budur?

yok orjinal elegance koltukları neyse yinede teşekkürler

Astra g de benim bildigim hic bir modelinde hafizali koltuk yok belki sadece baldir destegi icin uzatmasi elektronik olabilir.

Astra G lerin Türkiye versiyonlarının hiçbirinde hafızalı koltuk yoktur.Hafızayı bırak koltuğu yatırmak bile mucize.

Astra G lerin Türkiye versiyonlarının hiçbirinde hafızalı koltuk yoktur.Hafızayı bırak koltuğu yatırmak bile mucize.

Gökay abi haklı.Ben de 2001 Elegance kullandım elektirikli hafızalı koltuklar yok :( :(

Edition modelinde de yok :)

Gördüğünüz şeyler Airbag soketleri olabilir mi ?

olabilir teşekkürler

astra.g de elektrik kumandalı koltuk tr için hiç gelmedi yok. o alttaki soketler koltuk ısıtma hazırlığı ve airbag

Geri