hafıza kartı silinmiyor

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
md80 için çinden 2 dolara aldığım 8 gb hafıza kartına bişey oldu ne kayıt yaparken kayıt durduruluyor nede çekilen videolar izlenebiliyor nede silebiliyorum ne yaptıysam olmadı biçimlendirilemiyorda bildiğiniz bir yöntem var mı bu iş için:)yoksa çin malı hafıza kartları mı dandik bir tanede 128 gb alayım diyordum bluray oynatıcı için

Çin malı ise eğer sorgulamaya değmez Çağatay Abi..Pratik bir çaresini bilseydim hemen yardımcı olurdum ama çin malı sonuçta...Daha ürünü almadan önce bu riski düşünmen gerekirdi :D

Çin malı ise eğer sorgulamaya değmez Çağatay Abi..Pratik bir çaresini bilseydim hemen yardımcı olurdum ama çin malı sonuçta...Daha ürünü almadan önce bu riski düşünmen gerekirdi :D

serdar bir çok şey aldım çinden bir tek bu sorun lu çıktı md 80 dediğimde 6 dolarlık aksiyon kamera ben ilk o bozuldu sandım kartı değiştirince anladım :)daha öncede spy iki yollu alarm aldım motorlara hiç sıkıntı olmadı:)foto iyiymiş:)bişey değil dağda motosikletle aksiyon yaptık o videolarda gitti:)

Videolara ben de üzüldüm bak :(

Önce gerçekten hafıza kartı mı değil mi teyid etmekte yarar var :D

kayıt yapıyordu suçluyu buldum 2 gblik toshibada gitti eve gelince arabaya aparatı kayıt deneme çekimi yapmıştım corsada torpido üzerindeki hoperlörün oraya yapıştırınca mıknatıs etkisiyle bozuluyor sanırım çünkü kaliteli olan kartta gitti:)

Geri