güvenlik kamerası

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
motormu kapının önüne koyduğum zamanlarda iki kere kurcalandı aldığım güvenlik önlemlerine rağmen şu an 10 mm zincir iki disk kilidi direksiyon kilidi elektrik kesici ve durduğumda karb. yakıtı kesiyorum buna rağmen bir kaç hafta önce selenin altını açabilmişler dün gecede erikli su şişeni yanında buldum içinde motor yağı vardı iki parmak ve benim motorun yağı eksilmiş yağ çubuğuysa öyle bir sıkılmış ki penseyle zor açtım bu önlemlerin dışında zincir sesine köpeklerimi eğittim ve sesi duyunca hemen balkona çıkıyorlar eğer biri başındaysa ona havlıyorlar şimdi bir güvenlik kamerası taktırmaya karar verdim kapalı otoparkımızdakilerden alacaktım fakat iç ve dış olarak ikiye ayrılıyormuş bende şimdi asıl sorumuza gelelim hangi marka önerirsiniz bunu led tvye balayabilir miyiz kayıt için ne almak gerekir bilgisayar olarak sadece laptoplar var masa üstü yok malesef

usta babamında motoru var bızım burdda bı ara dadanmıslardı arkada bı pergule var otoparkta onun ıcıne koyuyolardı motoru haftada bı kere benzınını calıyolardı en son dıger motorun akusunude cladılar babamlarda pergulenın etrafını tek cevırdı kapı koydular kılıtlı su anda ALLAH a sukur bısı yok naparsan yap bı defa dadandılar mı başa cıkamıyorsun kapalı otoparka neden koymuyorsun pekı? yada apartmandamı oturuyosn bılmıyorum apartmanın ıcıne cek motoru bı rampa yaptır anlat komsularada en son carede motorlar ıcın montajlı otoparklar var kapalı onlardan al ıcıne koy naparsan yap bas edemezsın yoksa

çağtay bunun ekranlıları var 4 kamera bağlıyorsun 7.5 ekranı var sürekli izleyebilirsin kayıtta yapıyor

usta babamında motoru var bızım burdda bı ara dadanmıslardı arkada bı pergule var otoparkta onun ıcıne koyuyolardı motoru haftada bı kere benzınını calıyolardı en son dıger motorun akusunude cladılar babamlarda pergulenın etrafını tek cevırdı kapı koydular kılıtlı su anda ALLAH a sukur bısı yok naparsan yap bı defa dadandılar mı başa cıkamıyorsun kapalı otoparka neden koymuyorsun pekı? yada apartmandamı oturuyosn bılmıyorum apartmanın ıcıne cek motoru bı rampa yaptır anlat komsularada en son carede motorlar ıcın montajlı otoparklar var kapalı onlardan al ıcıne koy naparsan yap bas edemezsın yoksa
otopark apartman altında zor geliyor biraz koyması aprtmanın içinede çekemem kaldırım var yaklaşık 30 cm ondan sonrada 2 basamak kadar aşağıya iniyorsun apartmana girmek için motorda ağır olunca sokmak bir dert çıkartmak ayrı bir dert kapnın önüne koyduğum zamnallarda günde birkaç defa biniyorum o yüzden mecbur oraya koyuyorum onu bir komşu yaptı mahallede gece vinçle gelip götürmüşler bmw 1600gtl di içindeki motorda yere kalın somun ve çelik dübelle sabitliydi bizim iki km ilerimizde insanlık ziyanları olduğu için hani şu babası keske dışarı ...... olanlar:mad:aynı şekilde sitenin bahçesinede giriyorlardı geçen yıl yeni taşındığımızda 4 kere dövdüm akıllanmadılar beşinciye geldiler aldım silahı indim aşağıya bir göründüm bir daha kimse gelemedi yakalıyabilsem bunada aynısını yapıcam:D

çağtay bunun ekranlıları var 4 kamera bağlıyorsun 7.5 ekranı var sürekli izleyebilirsin kayıtta yapıyor

hangi marka abi o bizim 3. kat birde balkona koysam ona göre zoom yapılabiliyor mu ilk dafa böyle bişey alıcam sitede var ama yöneticisinden güvenlikçisine sistem hakkında herkes bir haber:D

Yakın arkadaşımın DL650 motorunu çaldılar. Güvenlik kamerasında çalanlar belli, aracın plakası var. 5-6ay oldu motordan ses yok. Yani güvenlik kamerası çözüm değil.

Bende motora biniyorum fakat tek çözüm kapalı park. Tek aracımın gireceği garaja zorda olsa motoru yanına koyuyorum. Başka çözüm üzgünüm yok. Özellikle senin motorun gibi motor varsa.

usta merdıvenlere rampa yaptır ufak bı tane bence ıcerı sok derım karar senın ama yapacak baska bısı yok kamera taktırsan daha kotu nesen bısı yapcklar gorcen kamerada sonrada yakalanamıcak daha cok sınır olcaksın..

Yakın arkadaşımın DL650 motorunu çaldılar. Güvenlik kamerasında çalanlar belli, aracın plakası var. 5-6ay oldu motordan ses yok. Yani güvenlik kamerası çözüm değil.

Bende motora biniyorum fakat tek çözüm kapalı park. Tek aracımın gireceği garaja zorda olsa motoru yanına koyuyorum. Başka çözüm üzgünüm yok. Özellikle senin motorun gibi motor varsa.

kapalı garaj varda yer altında günde birkaç defa çıkınca in çık ordan çıkar yorucu oluyor geceleri zaten hep kapalıda tutuyorum:D

usta merdıvenlere rampa yaptır ufak bı tane bence ıcerı sok derım karar senın ama yapacak baska bısı yok kamera taktırsan daha kotu nesen bısı yapcklar gorcen kamerada sonrada yakalanamıcak daha cok sınır olcaksın..

ya adamların surat gözüksün yeter zaten o zinciri en büyük demir makasıyla iki kişi zor kesitik alırken canavar getirmesi lazım kesmek için ben o adamları bulurum adamların nerden geldiği belli 1 2 km ileride gece konduluk var polisler bile bezmişler adamlarla konuştuk vursanız görmezden geliriz bulamadık vs deriz diyorlar geçen anadolu lisesini bamaya 5 kişi gidiyorlar ellerinde klaslar hemen durdum arabayla lisenin önünde arkadan polisler geldi jopla bir giriştiler neye uğradıklarını şaşırdılar bizim mahallelide hep sinmiş kormuş bunlardan aşiretiz dedikçe iyice azmışlar:D

arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yok mu

güncel

Geri