Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hımm Peki Yakıt Durumu Biraz Fazla AmaGNSpower link' Alıntı:Araç çok şık ve güzel bir araç. Siz daha iyisini alana kadar en iyisi o. (![]()
Saol'un Teşekkürler Sizce Araç Yakıtı Nasıl Durumda Benımkı Bıraz Fazla Yakıyor.ulas79 link' Alıntı:hayırlı olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
kaç km de araç birde hangi devir aralığında vites değiştiriyorsun bunlar yakıtı etkiler.Melih59 link' Alıntı:Saol'un Teşekkürler Sizce Araç Yakıtı Nasıl Durumda Benımkı Bıraz Fazla Yakıyor.
aracım şuan 1400km 'de Vites Aralığına Hıc Dıkkat Etmedım Arabın Açılması Icın Devırlı Kullanıyorum Oda 1 Hafta 2 Kere Normalinde Arabının Vites Atma Işığında Vitesi Atıyorum. Benzin Yakıtı Fazla Geliyor.ulas79 link' Alıntı:kaç km de araç birde hangi devir aralığında vites değiştiriyorsun bunlar yakıtı etkiler.
İnşallah Düşer Yani Yoksa Ocağımıza Incır Agacı Dıkeceksevko61 link' Alıntı:rodaj suresını tamamladıktan ve bakımı yapıldıktan sonra yakıt dusecektırr
Melih59 link' Alıntı:İnşallah Düşer Yani Yoksa Ocağımıza Incır Agacı Dıkecek![]()