Gümrük vergileri uçacak

osman duman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Dandirik kalitesiz ve yetersiz ürünleri zorla almak zorunda olacaz.
Ab ülkesi kalitesinde kaç firma var . Yerli kazansın derken ekonominiiye
Dinamit koyup uçurup suçu koalisyon ba paslanması düşünülüyor.
Artık 1500 tl yerine 2300 tl ye çocuk koltuğu alacaz arabaya
Sorun ortada bunu üreten yerli firma NA MEVCUT. o zaman amaç
Kanımca bağcıyı dövmek. Seneye yeni cep alacaktım ama yarın gidip bi tane
Samsung s6 alayım fiyatı 3500 felan olacak

Demek bu artış kimseyi etkilemeyecek
İthal her ürün elektronik den çocuk araba koltuğu na
Hersey % 50 zamlancak.

Osman abi bireysel olarak aliexpres, ebay vs gibi sitelerden aldıklarımızda mı gümrüğe tabi olacak koşuşturmadan bu haberi kaçırdım ab üyesi olayanlardan %20(sanırım %18 kdv %2 gümrük vergisi oluyor) ab üyesi olan ülkeler içinde %18di en son

yani kdv ve ötv ödedigin her ürün sanırsam, yani o sitelerden hic alışveriş yapmadım
enazından en pahalı alışverişim 50 tl idi o yüzden gümrüksel sorun yaşamadım. Ama
vergi sınırı aşıldıgında sanırım oda bu vergiy tabi olacak.

eskiden 100 $dı sınır ve ayda 3 aynı ürün alınabiliyordu eğer bizede sınırlama ve ek vergi gelirse çok kötü olur
örneğin ben bursada bilgisayar kasası vidasını bulamadım üretilmiyor ülkemizde mecburen çinden almıştım

Haberler de emekli kesim ile röportaj yapılıyor ve anında siyasiler sözünü tutsun iki ikramiye versin diyorlar bende onlara diyorum ki ne eker isen onu biçersin. Ve ekilen ortada biçince çıkacak ürün de ortada. Kimse ağlamasın boşuna erken seçim olursa daha da zamlar kapıda.

Kantinci çocuk maaşı son zamla 1000 tl elinde 2. El iphone 5s var kaça aldın dedim 1500 dedi
İçimden sürün o zaman be onun 5 katı kazanıyorum 550 lik s3 mini kullanıyorum aldığımda 750
Tl ye almıştım ki s5 yeni çıkmıştı o zaman. İşde Yunanistan'ın batma sebebi de benzer kazancın 4-5 katı harcoyorlarmış faiz düşük uzu vade borçlanma sanayi zaten sıfır

Geri