Gümrük müşaviri tanıdığı olan varmı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ebay üstünden amcanın arabaya dvd player alıcam gümrük kısmı canımı sıkıyor normal posta yolu ile getirtmeyi düşünüyorum tanıdığı olan varmı acaba yardımcı olabilicek biri alıcağım teyp ortalama 350 dolar civarı bir şey.

arkadaşlar ebay üstünden amcanın arabaya dvd player alıcam gümrük kısmı canımı sıkıyor normal posta yolu ile getirtmeyi düşünüyorum tanıdığı olan varmı acaba yardımcı olabilicek biri alıcağım teyp ortalama 350 dolar civarı bir şey.

bende irmscher direksiyon istiyorum 199 € ama kesin takılır sanırım

Direksiyonu ve cdr500 aldım ptt ile sorunsuz geldi. Bir strateji tutturdum, o şekilde takılmıyor, belki de şanş. Dvd player %99 takılır, Turner olduğunu düşünüp, varsa ptt bandrolü ücreti istiyecekler.

o takılsa bir şey olmaz %18 vergi verir alırsın teyplerde elektronikde sıkıntı çok işin içine lcd si olduğu için tv si radyosu olduğu için bir sürü vergi dahil oluyor trt bandrolü telsiz bilmemne bandrolü falan filan..

Tanıdığım var. Babam :)

Sivas'ta ama şu an. Yardımcı olabilirmiyiz bilemiyorum.

olsa dukkan senin biliyorsun yani :)

gelecek birsey olsa izine gelince getiririm..

sağol özgür gelicek bir şey değilde işde maksat gümrük kısmı :)

berat alıcağım vakit temasa geçerim o zaman senle :) maksat gümrükden geçerken fazla hırpalamasınlar bizi yani 300 dolarlık teyipden 300 dolarda vergi alırlarsa ne anladık o işden :)

arkadaşlar renkli ekran takılır mı acaba? Bende cesaret edemiyorum

opelim.net olarak bir gümrük müşavirliği şirketi kurmamız lazımmış onu anladım.. ne kadar çok getirtmek isteyen varmış iyiki açmışım konuyu :)

opelim.net olarak bir gümrük müşavirliği şirketi kurmamız lazımmış onu anladım.. ne kadar çok getirtmek isteyen varmış iyiki açmışım konuyu :)

:kop:

Geri