GT satıp Vectra C almak...

odabasalparslan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi akşamlar arkadaşlar.Son günlerde bir abim yüzünden aklım karıştı.Çok severek aldığım ve kullandığım 99 GT var bende.Arabaya iyi bir müşteri var.Bu abim aracı sat 2004-2005 model elegance,edition C kasa al diyor.Kullanan arkadaşlar ne derler?

performans olarak seni şok edebilir ama konfor ve donanım olarakta mükemmel olur...

the İMAM
'06 elegance

GT gibisi yok bence :D

GT nin perfrmansını mutlaka aratır.Fakat çok yüksek performans aramıyorum yüksek modelkonforlu hızı tatmin etsin diyorsan vectra c alınır.

2.0 turbo alırsan süper olur

97 model opel vectra 2.0 cdyi nasıl blirsinz yada onun yerne hem cebe hemde göze hitap edicek araç tavsiye edebilirmisiniz

bu aslında zevk meselesi ama performan isityorsan tabiki gt bu şüpesiz...ama modelli ve konforlu olsun diyorsan vectra c
ben olsam ne mi yapardım bana göre yeni yenidir...arada yaş farkı var sonuçta...

İyi müşteri derken aklındaki rakam seni tatmin ediyorsa 1 dakika düşünme ver. Yenisine bakarız, rakamı gördüğünde vermek gerek.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim.Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben öyle sürekli performans peşinde koşan biri değilim.bu arada performans derken de yığılıp kalmasını istemem.mesajımda da bahsettiğim gibi sırf bu yüzden elegance veya edition (beygiri daha yüksekmiş sanırım) almak istiyorum.Yakıt olarak benim araç ş.içi 100km/10lt yakıyor.C kasa da ne fark olur?2.0T almayı isterim ama malum vergi sıkıntısı :(

Vectra C alacaksan Elegance al, ancak kesinlikle yetkili serviste elektronik tüm aksamını check ettir. Araç ağzına kadar elektronik teknoloji ile dolu, arka perde elektrikli, iç dikiz aynası, dış aynalar, şöför koltuğu üç hafızalı. Fabrikasyon bixenon far, far sensörü, yağmur sensörü, hız sabitleyici, fabrikasyon karartılmış yan camlar, koltuk doluluk sensörü ( bu arızalıysa almayın tamiri çok pahalı, yeniside dahada pahalı ) , ön arka fabrikasyon parksensörü ( buda arızalıysa almamak lazım, aşırı pahalı tamiri falan, orjinali olduğundan yan sanayi taktıramazsın beyinle alakalı ) Dört lastik basınç kontrol sistemi, elektrikli bagaj kapağı, v.s. v.s. ile vectra b ile kıyaslanamayacak kadar üstün bir araçtır, ayrıca araç üzerinde elegance lere özel fabrikasyon alaşımlı jantlar, içeriden bir düğmeyle katlanır dış aynalar, vardır. 1.6 nın performansı biraz düşüktür, ancak o kasadan beklenmeyecek kadar ekonomik bir motoru vardır, kısa mesafe sürüşlerde performansı tatmin etmeyebilir ancak uzun yolda banamısın demez bastınmı gider. Biraz performanslı olsun istersen 1.9 CDTI ve 150 beygirlik olandan ve düşük km li, bakımları zamanında yapılmış olanını tavsiye ederim, hayalimdeki araçtır.

Geri