Grande Punto ' yu nasıl bilirsiniz? (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ablam için grande punto almayı ciddi manada düşünmekteyiz artık..

Neden Punto..?

1) 23 milyara geliyor herşeyiyle 4 airbag mp3 digital klima abs vb.
2) 1 yıl bedava full kasko
3) 10 milyar kredi ödemesi 10.500 şeklinde oluyor (12 ay için)
4) Servis ve yedek parçanın diğer avrupa firmalara göre daha uygun olması

Düşündügümüz araç özellikleri

1.4 Benzinli 77bg / 3 Kapı / Manuel / Active yada Dynamic Paket (alt ve orta seviye)

2009-yeni-fiat-grande-punto-1.jpg

2009-yeni-fiat-grande-punto-2.jpg

2009-yeni-fiat-grande-punto-4.jpg

Düşünceleriniz varsa alternatifleriniz nelerdir?

annemde var Grande Punto, ama 4 kapı ve multijet... arkayı çok savuruyor, yani ben Corsa'mda gittiğim gibi gidemiyorum Grande Punto'da.. 2 kapılı olduğu zaman bu dezavantaj düzelir mi onu da zannetmiyorum ama Corsa'yı almasaydık, gider 2 kapı dizel Grande Punto alırdım.. çünkü modifiyeye çok yatkın..

bu arada, benzinlisi nasıldır onu da bilmiyorum, bizimki dizel ve baya az yakıyor.. birde, iç malzemesi kalitesiz, tabii bizimki son makyajlanan kasa değil, eğer iç aksamı değiştirdilerse bilemeyeceğim..

şimdiden hayırlı olsun..

koymuşsun en full gp fotolarını nasıl diye soruyorsun:)...

alacaksan o fotodaki gp yi al..yada Ateş kırmızı seçenegi var.Tepralardaki parlak kırmızı...siyah jant yay film.10 numara olur...

Ben tavsiye atmem,lpgli 2006 1.4grande puntoyu arada bir kullanıyorum hiç beğenmedim.Uzunyol arabası değil yolda geziniyor,yüksek hızlarda korkuyorsun,ince ve yüksek lastik kakmışlar,araba zaten yüksek.Ekonomik dersen 1.3cdtiyi tutmaz lpgde bile.Ford fiestanın 1.4ü bence daha iyi bir tercih gürültüyü içeri almazsaydı.Gerçi bayan için bilemem ama ben olsam Corsa düşünürdüm...

Corsa D ile şase parçalarının %30u aynı olan bir araç. Corsa D'ninde orjinalde yol tutuşu çok iyi değil diyebilirim. Zaten dikkat edilirse çokta yüksek bir araçtır Corsa D. Yol tutuş yaylar takılana kadar tatmin etmedi beni. Dynamic modeli güzel ancak Active düşünmeyin derim... Gp ile uzun yolda yaptım şehir içindede kullandım Corsa D'den pek farkı yok diyebilirim

0 araç piyasasına göre en uygunu bu şuan.. c2 ye 28 corsa 1.4 27bin ytl istiyorlar kredilerle 30ları geçiyor..

puntoyu ne modifiye ederiz ne de uzun yol yaparız gibi geliyor..evin 2. arabası olucak cünkü.. kız kardeşimde iyi araç kullanır pek hız sevmez.. 90 a sabitler gider o :D hayırlısı bakalım..

birde, iç malzemesi kalitesiz, tabii bizimki son makyajlanan kasa değil, eğer iç aksamı değiştirdilerse bilemeyeceğim..

şimdiden hayırlı olsun..

iç malzemesi opeller kadar kaliteli olucagını düşünmüyoruz ve beklemiyoruz... farkındayız.. :)

koymuşsun en full gp fotolarını nasıl diye soruyorsun:)...

alacaksan o fotodaki gp yi al..yada Ateş kırmızı seçenegi var.Tepralardaki parlak kırmızı...siyah jant yay film.10 numara olur...

kapı gibi astra var :) mod u ona yaparız yaa

O zaman şimdiden hayırlı olsun diyelim.Birde Nissan Mıcraya baktınızmı?bayana en kullanışlı ve yakışan araba bence.

MICRA 1.2 3DRS MOOD 65 PS M/T 22.990 .ytl

Son düzenleme:
micra ya netten bakabildim henüz.. bayisine gidicem boş vaktimde.. biliyorum fiyatları kafa kafaya.. eğer varsa orada da kampanyalar birdaha düşüncez.. ama pek umutlu degilim bu konuda.. opelde yaşıyorum bu sıkınıtıyı.. bir yıllık bakımı 400 ytl serviste bir tamponu 1.000 ytl ıvır garanti uzatması 1 milyar vs.

fiatta bu rakamların daha aşagıda olacagı düşüncesindeyim.. ayrıcada koç finansın özel kredisi cok cazip.. olagan banka kredilerinin faizleri 1.60 ın üstünde.. ve 1 yıllık kasko hediyesi de pek azımsanamaz..

Geri