Gösterge paneli halkaları (Help)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volkan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_volkan_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese selam. Uzun bi süre önce almanyadan 50€ verip (altını cizip büyük yazmamın sebebi bu kadar para verip hala takamamış olmam) getirttiğim astra g için aliminyum halkaları takmak için gösterge panelini uzun uğraşlardan sonra sökmeyi başardım. Sonra ki aşama halkaları yapıştırmaya sıra geldiğinde içinden çıkan yapıştırıcının hiç kullanılmamış olmasına karşın tamamen kurumuş olduğu, tabiri cai ise lastik gibi olduğunu gördüm. bu arada rengide siyahtı. (yapıştırıcı tüpünü parcalayınca ortaya çıktı) Şimdi sizlere sorum bu aliminyum halkaları konsola yapıştırmak için ne kullanmalıyım. (yani ne marka ne cins bi yapıştırıcı) Teşekkürler.

Pattex Kullan Kirtasiyelerde Var.iyi Yapiştiricidir.

pattex eritebilir orayı akma fln yapabilir koyu kıvamlı sağlam tutan bi yapıştırıcı bulmaya çalış

pattex eritebilir orayı akma fln yapabilir koyu kıvamlı sağlam tutan bi yapıştırıcı bulmaya çalış
:good: :good: :good:

502 hiçbişi yapmaz 1sn dede yapıştırıo tavsiye ederim

valla sanayıde metal yapıstırıcıları var bayagıda kuvvetlı ama zarar verırmı senın malzemene bılemıyorum bı arastır ıstersen

bende corsa için arıyorum o halkalardan o kadar pahalımıymış yaww :S

sakın japon yapıştırıcısı benzeri çok sıvı akışkan bi yapıştırıcı kullanma
en güzeli çift taraflı pant al ince ince kes öyle yapıştır yada birkaç yerinde siyah silikon dokundurarak yapıştırabilrsin.

japon yapıştırıcısı (502-patex) bi akarsa mahvedersin göstergeyi

bak güzel kardeşim gidiyorsun bir oto camcısına abicim şunların 3 4 yerine cam yapıştırıcısı damlatabilirmisin diyorsun hem akıcı deil hem elastik hemde kuvvetli hemde maliyetsiz o kadar şeye parada almazlar ok...

kardesim bu konuda en tecrübeliniz benim zira altakki linke bakabilirsin ...
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=25915
tacho082fs5.jpg
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=25915
ben halkaları bildiğimiz derbiyle yapıştırdım ve sorun yok sende derby le yapıştırabilirsin halkanın arka kısmına ince vir tabaka şeklinde sürmen yeteli sonra kuruyana kadar yatay şekiilde beklet...
kolay gelsin....

Geri