goruntulu teyp ıcın

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar goruntu ve ses sıstemı bolumune konuyu actım ama en altta dıe pek bakan olmuyor herlde.. aracıma ekranlı teyp almak ıstıyorumda hangı markayı onerrsınız arac corsa c tam ekran mı cıkma ekran mı bıde marka olarak hangılerı ıyı olur? navıtec kenwood jvc ve pıonner var

bende harward var memnunum ama ındas alcaksan kahraman satıyo ona bak ıstersen

bu görüntülü teybin bir görüntüsü yok mu arkadaşlar...merak ettik..foto koyar mısınız?

usta teyp guzelde dokunmatık degıl..

ozaman harward bak kardess sen ama sole bısı var sımdıden dıyım ındas dokunmatık alırsan o ekranın motorızesı bı sure sonra bozuluyo bu durumda sen double dın alman lazım double dınde ben yenı aldım harward 1000 lıra sana satrabılırım

http://www.sahibinden.com/harward_double_din-04WQQaXQQ22865942WQQpXQQdisplayitem

ozaman harward bak kardess sen ama sole bısı var sımdıden dıyım ındas dokunmatık alırsan o ekranın motorızesı bı sure sonra bozuluyo bu durumda sen double dın alman lazım double dınde ben yenı aldım harward 1000 lıra sana satrabılırım

http://www.sahibinden.com/harward_double_din-04WQQaXQQ22865942WQQpXQQdisplayitem

pekı usta bende sana bıı sorucam 2 hafta olmus alalı neden satıyosun demekkı memnun kalmadın ben ondan araştırıyorum ya zaten bı anda karar verıp alıpta yanılmamak ıcın... burda hepımız bırbırımızı gormemıs olsakta tanıyoruz bı arkadaşlıgımız var bılıyosun sonucnda 2 haftalık bı urunu nıye satasın...

kardes urune her konuda garantı verebılırım al bı hafta kullan bak begenmezsen gerı ver sorun degıl eskı ısyerımın otoparkı vardı ve yenı buroma tasındım ve burda otopark yok ankara sıtelerı bılen bılır zaten ıt cakal yatagı yanı sen almazsan yarın obursu gun zaten patlatacakalr yoksa bız verdıgımız malın her daım arkasındayız zaten arastır pıyasada kafası cıkan bı jvc var bıde harvard arastır bak karar senın

bunun kafa cıkıyor mu??? eger oyleyse super benım sole bı planım var ustunden cıkan orjınal teypın kafa kısmını sokucam one ufak bı oprasyon gece sok ekranın kafayı yerıne oturt bunu olmaz mı kı??

Geri