görüntü problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yeovil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yeovil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
7 aydır navigasyon ekranında görüntülü klip izlememde sorun yoktu..3-4 gündür  arada dururken normal izlenebiliyor  araba hareket edince ekran kararıp  ses var görüntü yok  sıkıntı ne olabilir bi türlü çözemedim ?? ilgilenebilecek arkadaşlara şimdiden tşk ler

Ynt: görüntü problemi

bozulmuştur....

Cosmo link' Alıntı:

bozuk olsa araba duruken ekran olmazda......araba hareket edince  ses var görüntü yok  (( sürerken izlemeyiniz) diyede yazı çıkıyor  güvenlik amaçlı ama niye öle oldu  ...ben izlmek istiyorum :))  yoksa neden aldık görüntülü cihazı

benim görüşüm önce kendinizi sonra aracınızın donanımını en önemliside BOZUK olan cihazın markasını yazarsanız tecrübeli arkadaşlar da ona göre yorum yapabilirler...

Navi ayarlarında vardır bununla ilgili ayar. Güvenlik açısından yazdığına göre siz kapatmışınızdır belki farketmeden :)

Necvox Platinum.....ayarları ile oynamadı ama  genede olabilir bi ihtimal

Bence bi cihazı resetleyen sonrasında aynı problem devam ediyor ise servise gidersiniz.

özür dilerim  cihaz nasıl resetlenir ?

Ynt:

Siz benim diger konuda yazdigim gibi genel ayarlar kismindan fren tespit secenegini degistirdikten sonra sorun devam ederse esse yi arayin. Teknik servisle gorusun yardimci olurlar.

Geri