Görgüsüzlüğün bu kadarı....

bişe demiyorum allah ıslah etsin

Allah akıl fikir versin.

arbada araba olsa:rolleyes: mercedes:rolleyes:

verilmişti teşekkürler yinede ;) bu arada adamı neden kötülüyorsunuz ki arkadaşlar. siz nasıl çelik jant vb yapmayla zevk alıyorsanız o da onun beğenisi demekki.. zevkler ve renkler tartışılmaz ;)

abi bahrain ve s.arabistanda 1 yıl kaldım, orada neler var bilseniz...

tamamen fabrika çıkışı özel yapım altın kaplamalı bentleyler enzolar gallardo hummer r8 vs vs....

mercedes e gelince adamın işi sonuçta, iyi reklam,
ayrıca araç izmirdeydi bir ara....

Jantlar yakışmamış! Şaka bir yana ama adam bu haberler sayesinde 20.000 YTL'ye kendi firmasının reklamını bir güzel yapmış oluyor. İnternet sitelerine girmiş, yazılı basında yer almış. Gazetelere verdiğimiz el kadar satılık ilanlarına ödediğimiz ücretler ile kıyaslanacak olursak adam karda. Eleştirilere bir yerden sonra katılmıyorum. Gerçekci olmak gerekirse, elimize fazla para geçince hemen evimize, arabamıza harcamıyormuyuz. Milli piyango alınca, hemen hayallere dalmıyormuyuz? Kıssadan hisse; zenginin malı züğürtün çenesini yorar.

bu arabayı nası soymuyolar veya çalmıolar? istanbul da olsa kesin gider:D

bence hiçte görgüsüz değil tam bir türk ticari zekası adam zaten altın kaplama işleri yapan şirketin sahibiymiş bu kadar haberlere konu olmak oralarda gözükmek için milyonlar harcaması lazımdı ama 20 bin ytl ile işi bitirmiş helal olsun

:good: :good: :good: aynen. ha krom kaplama ha altın. işleri açılmıştır şimdi elemanın.

bu arabayı nası soymuyolar veya çalmıolar? istanbul da olsa kesin gider:D

2 dakika da takozun üstüne çıkarırlar anim allah.....:kop::kop::kop:

arap yağı bol bulunca bilmem neresine sürermiş işte...

Geri