geriye dönük 10 yıllık kredi kartı aidatı ve çekilen kredilerin dosya ücretleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siezma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

siezma

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
geçenlerde telefonuma bir çağrı geldi almak istiyorsanız 1 e basın sonra birisine bağladılar adamın konuşması gayet düzgündü
geriye dönük 10 yıllık kredi kartı aidatı ve çekilen kredilerin dosya ücretlerini almak isterseniz kapıda 175 lira ödüyorsunuz ve tamamen yasal olan kağıtları imzalıyorsunuz biz sizin yerinize dava açıyor ve hakkınız olan parayı alıyoruz dediler
175 lirada avukat ve yapılan masraflarmış ben daha önce böyle bir şey duymadım beni 1 hafta sonra arayın bende bu arada araştırayım dedim yaklaşık 1 ay oldu dönen yok
bana dolandırıcı gibi geldi sizin daha önce başınıza böyle bir şey geldi mi

175 lira nedir :) hakem heyetine dilekçe verirseniz dosya masrafını ve kart aidatını iade alabilirsiniz. hemde ücretsiz :) yalnız sorun şu 6 ay falan beklersiniz. benimde şu anda bekleyen dosyam var, bu telefon numaralarına itibar etmeyin bence..

Ben 3-4 yıl önce ismi lazım değil 3 adet bankadan,geriye dönük kredi kartı aidatı,hesap işletim ücreti aidatı adı altında alınan tüm paralar için 7-8 dilekçe verdim( hepsinin hesap ekstreleri de mail kutumda duruyordu o yüzden işler daha kolay oldu) ve hepsi max. 6 ay içinde geri ödendi.Hatta bir tanesinde hesap işletim ücretini 2,38 tl gibi eksik yatırmışlardı onunla ilgilide bankaya tekrardan yazı yazdım tamamı ödenmedi diye sonradan onu da ödediler.Örnek dilekçe internette çokça var,emsal karada çokça var.Doldur dilekçeyi,hesap ekstresinde de görünüyorsa,hesap işletim ücreti , kredi kartı aidatı yada başka bir isimle doğruca tüketici hakları hakem heyetine teslim et ve 6 ay bekle.Sonrasında kararı bankaya fax yada mail yoluyla gönder hepsi bu kadar.

İmzalamanızı istedikleri döküman-dilekçe örnekleri internet üzerinde mevcut. Zaten olan evrakları size satarak kandırmaya çalışıyorlar! Bu durum haberlere de çıkmıştı.

Dolandırıcıya denk gelmişsiniz.
Geçen gün de bana denk geldi Turkcell'den arıyoruz KONBARAPUAN birikmiş. Kredi kartınıza aktaracağız tarzı konuşmalar. eee tamam aktarın dedim?
Kredi kartı bilgileriniz lazım dedi... Hangi banka? Visa mı Master mı? demeye başlayınca, heee dedim bu iş dolandırıcılığa gidiyor..

Beyfendi şuan bu konuşmalar kaydediliyor mu dedim? Evet dedi.. O zaman bu kaydı yapan/dinleyen tüm insanların gelmişini geçmişini s... dedim kapattım :)

Dolandırıcıya denk gelmişsiniz.
Geçen gün de bana denk geldi Turkcell'den arıyoruz KONBARAPUAN birikmiş. Kredi kartınıza aktaracağız tarzı konuşmalar. eee tamam aktarın dedim?
Kredi kartı bilgileriniz lazım dedi... Hangi banka? Visa mı Master mı? demeye başlayınca, heee dedim bu iş dolandırıcılığa gidiyor..

Beyfendi şuan bu konuşmalar kaydediliyor mu dedim? Evet dedi.. O zaman bu kaydı yapan/dinleyen tüm insanların gelmişini geçmişini s... dedim kapattım :)

Konbara olayı bariz dolandırıcılık onda şüphe yokta
benim bahsettiğim olay gerçekte de olduğu için acaba mı dedim

Konbara olayı bariz dolandırıcılık onda şüphe yokta
benim bahsettiğim olay gerçekte de olduğu için acaba mı dedim

Yazdigim gibi. Sacmalik.

Tapatalk Pro

bende hakem heyetine verdim 1 aydır ses yok bakalım

1500 TL yı yasal faizi ile kendi çabalarımla mahkeme sonucu aldım.Biraz zor oluyor ama avukatlık yönünüz gelişiyor ve arzuhalcilere bile dilekçe yazdırılmayacak kadar önemli işler olduğunu anlıyorsunuz.

1500 TL yı yasal faizi ile kendi çabalarımla mahkeme sonucu aldım.Biraz zor oluyor ama avukatlık yönünüz gelişiyor ve arzuhalcilere bile dilekçe yazdırılmayacak kadar önemli işler olduğunu anlıyorsunuz.

Emre bey sorun şu tüketici hakem heyeti belli bir miktar sonrasını ödemiyor o zaman mahkemeye vermek gerekiyor o da mahkeme masrafları falan derken acaba alamama ihtimalini düşündüğümde üstüne birde mahkemeyi kaybedip masraflarını ödersem çok sinir bozucu olacak onun için kararsızım
kesin alacağımı bilsem hiç durmayacağım,
ki ben hem dosya masrafı hemde üstüne yapılandırmada ikinci kez dosya masrafı ödedim

Geri