geri giderken gelen ses???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cinaru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cinaru

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımla özellikle yokuş yukarı geri giderken sürtme sesi gibi bir ses geliyor,ben debriyajdan diye düşünüyordum ama değişti dün ,buna rağmen aynı sesi yaptı gene sizce ne olabilir bu??:help:

Arkadaşlar aracımla özellikle yokuş yukarı geri giderken sürtme sesi gibi bir ses geliyor,ben debriyajdan diye düşünüyordum ama değişti dün ,buna rağmen aynı sesi yaptı gene sizce ne olabilir bu??:help:

Sorunla ilgili bilgim yok inşallah önemsiz bir sorundur.Ayrıca hayırlı olsun değiştirmişsiniz debriyajı, bizim triger+devridaim fiyatını öğrenebildiniz mi acaba ? Sizinki kaça maloldu ?

Sorunla ilgili bilgim yok inşallah önemsiz bir sorundur.Ayrıca hayırlı olsun değiştirmişsiniz debriyajı, bizim triger+devridaim fiyatını öğrenebildiniz mi acaba ? Sizinki kaça maloldu ?

umarım ya artık masraf olmasın :) öğrendim tabi hatta öbür konuya cvp olarak yazmıştım :) benimki debriyaj+baskı+volan+yağlama+işçilik 400 ytl tuttu...sizinkine herşey dahil 300 ytl dediler ama pazarlık ederiz...

Geçmiş olsun :) Bu konu altlarda kalmış görmemiştim. Oraya yazdım :D tekrar teşekkür ederim...

şanzıman dişlileri olabilir

nasıl bir ses tam olarak tüm araçlar geri geri giderken dişliden bi acayip ses çıkar onun sebebi geri vites dişlisisinin düz dişli olmasından kaynaklanıyor...ama sürtünme sesi dediğiniz olay birçok yerden yapabilir belki kampana içinde çok balata tozu vardır yada balata kampanaya sürtüyordur :S bakmadan bişiy demek zor iyi bir ustaya gösterin umarım sorun büyük değildir ..saygılar..

Geri