gecenin stresini atalım..

seassoldier1

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Fener MTK yı elermi? cimbom steau yu geçermi? ne dersiniz sonuçlar ne olur?

Beşiktaşım şampiyon gerisi hikaye :)

abi biz sevinmek için sevmedik Beşiktaş'ı ;)

değildir bence esas karşılık beklendiğinde tehlike arz ediyor

abi sokma beni derin mevzulara gece gece :)

değildir bence esas karşılık beklendiğinde tehlike arz ediyor

abi sokma beni derin mevzulara gece gece :)
pekü.

Benim FB ve GS den yana her zaman umudum vardır. Anıl seni üzeceğim ama aynı şeyi BJK için söyleyemiyeceğim. Hemen alınma BJK için kötü takım demiyorum, Avrupa maçlarında güven vermiyor. Tecrübesizlikten olsa gerek.

Benim FB ve GS den yana her zaman umudum vardır. Anıl seni üzeceğim ama aynı şeyi BJK için söyleyemiyeceğim. Hemen alınma BJK için kötü takım demiyorum, Avrupa maçlarında güven vermiyor. Tecrübesizlikten olsa gerek.

aşk olsun savaş abi sana alınırmıyım ben hiç ,herzaman fkirlerine saygım vardır

fb çok ama çok büyük bir aksilik olmazsa mtk yı geçer..partizan'ı izlemedim bilemiyorum ama normal şartlarda partizan'ı da elemesi gerekir diye düşünüyorum.

steau ise aslında kolay görünmekle beraber tehlikeli bir takım. gs nin henüz resmi müsabaka oynamamış ve dolayısıyla hazır olmaması büyük dezavantaj...sakatlıklar da cabası...yeni alınacak sağ bek ve santrafor o maça yetiştirilse dahi takımla beraber geçirecekleri süreler çok az olacağından büyük risk... ama ne olursa olsun gs nin de turu geçeceğini düşünüyorum.

şampiyonlar liginde ne yapabilecekleri ise tamamen gruplara bağlı...

bjk de bosna takımını yener...ama bence en fazla grup aşamasına kadar çıkabilir...

Geri