Gece gece gaza geldim,gene tesisat yapıyorum :)

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Konuyu özellikle buraya açtım. Müzik sistemleri kısmına pek kimse girmiyor diye :) Geçen sene eylülde tesisat almıştım.Kicker cvr 12 30 cm 400 rms, xtec 600.1 mono amfi. 7-8 ay kullandım. Sonra sıkıntı çıkardı peder bende bi gün kafam attı söktürdüm herşeyi aynı günde sattım. Şimdi tekrar istemeye başladım :) Bi ara rockford takmıştık denemek için 38 cm tesisatı satmadan önce, vurmuyodu nedense.arkadaşta astra g sinden 38 cm cvr vardı 500 rms kabin büyüktü güzel vuruyodu. benim arabaya taktık oda vurmadı ilginç bi durum ve arkadaşın anfiside benimkiyle aynı ayar bi anfiydi belki daha güçsüzdü. 30 cm patlıyıcak beni gene ama güçlü bişey olmalı ve uygun olmalı fiyatıda. Şöle minimum 600 rms 30 cm güzel olur. bide bagaj yalıtımı yapıcam bu sefer :)

Eski tesisatın videosu http://www.youtube.com/watch?v=nsn1fYkALIw

violence buldum 1 tane 500 rms 1000 watt kullanan varmı? İmkan var ama peder sıkıntı yoksa cadencelerin 900 liralıkları var onlara çökesim var :)

Böyle bir şeyi insan neden yapar :)

Cem kardeşim bu sistem ile müzik dinleyemezsin sanırım :)

Cem kardeşim bu sistem ile müzik dinleyemezsin sanırım :)
bass olsun yeter abi ya kapı hoparlörlerine girince çıkamam işin içinden :) astranın orjinal hoparlörleri güzel ztn olduğu kadar yeterli bana, lil john fln çalarsa sıkıntı oluyo çok bass olunca :) onun dışında sıkıntı yok :)

Ben full stok kullanıyorum ya benimde aklımda bas var ufak bişey yeter normalde rock dinliyorum zaten ama bazen insanın canı çekiyor :)

Kicker L5 30 cm düşünebilirsin sert ve tatmin edici bas kalitesi var anfin 750 RMS i kaldırırsa L5 in 40 Cm sini düşün hakkaten bas vuruyormuş dersin. Bende L5 40 cm var önce 1 adet bağlıydı manyak çalıyordu yetmedi gaza geldim 1 tane daha bağlattım sonuç olmaz böyle bişey nefesi kesiyodu valahi içerde

Ses görüntü bölümüne video yüklemiştim bir zamanlar konu başlıklı. ordaki C4 te bağlı olan tesisatın aynısı bende var anfi kicker di sadece benim C4 teki forwell. Videoda lil john çalıyor bi izle derim video kalitesi berbat ama bas vurduğunda dükkandan gelen zangır zungur sesleri dinle :D

bu sefer pandizota flnda port koyucam içeri ses gelmiyo yoksa sedan arabada.koltukları yatırıp geziodum direksiyona kadar titretiyo koltuklar yatıkken.koltuklar yatık değilken pek bişeye verim yok sedanda

zevk meseleside astraya biniyorsun ve apaçi gibi gezmek biraz abes kaçmıyormu sence ?
ben utanırım şahsen. tam bir tesisat hastasıyımdır ama babam pek sıcak bakmıyor özellikle. hatta evde amfi bas 1 takımda comp var. bana göre tesisat dediğin tiz mid bas hepsini bana berrak bir şekilde verecek.dayımın arabasında tesisat var oda sizin gibi bam güm bas seven birisiydi. ama imkanlar dahilinde 2 çift comp. 1 adet pioneer oval ve arkaya jbl 1000 bas koyduk mono amfiyle. çok tatlı bir ses alınca oda boşuna amelelik ediyormuşuz dedi. :D
şimdi hangi müziği dinlersek dinleyelim aşırı zevk alıyoruz. çok prof bir tesisat olmasada dışarıdakiler değil ben dinliyorum müziği...

Geri