geç çalışma

wauxhalllll

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araç soğuk havada tek marşta alıyor motor ısındı ve ben aracı bi yere park ettim 2-3 saat durdu marş süresi en az 10 saniye kendim tüm benzin hattını manometreyle kontrol ettim ve hiçbi sorun yok aracın dün fren westinghouse 'ının emme manifoltuna giren borusunu söküp bi on dakika kadar beklemiştim ordaki bi parçayla tamirat işi vardı tamirat bittikten sonra o boruyuda takıp arabayı çalıştırınca araba tek marşta çalıştı sonra burayla ilgili bi sıkıntı olabileceğini düşünüp tekrar bu boruyu çıkardım bi 10 dakika kadar daha bekledim aracıda 1 saat yerinde çalıştırmadan beklettim sıcakken o 10 saniyede çalışan araba yine tek marşla aldı sizce sorun nedir ben işin içinden çıkamadım

Selam Ertan,

Benim de buna benzer bir sorunum vardı. Corsa'mı almadan önce Chevrolet Lacetti kullanıyordum ve bazen kısa süre içerisinde arabayı fazla park edip çalıştırdığımda sanki marşa basmayacak gibi oluyordu. Sorun nedir ben de bilmiyorum fakat senin gibi 10 saniye sürmüyordu. Genelde 4-5 saniyede alıyordu... Can sıkıcı bir durum olduğunu sanmıyorum.

Geri