gaz pedalının orada ıslaklık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan stalker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stalker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacaktı sizlere aracımın gaz pedalının alt çevresinde bir ıslaklık var ve ben bunun nereden geldiğini anlamadım o bölge sürekli nemli gibi ve suyun varlığı baya belli o bölgede sizce sorun neyden kaynaklanıyordur
bir diğer sorum ise aracın saat ve tarihi gösteren digital panelindeki yazılar silik silik gözüküyor yani yarısı var yarısı yok gibi.. araç opel corsa bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

Koltuk altinda haliflexin altinda tapalar var ordan su aliyor olabilir.ben cekomastik yaptim onlara. Diger soru icin arac kac model veya resim ?

Koltuk altinda haliflexin altinda tapalar var ordan su aliyor olabilir.ben cekomastik yaptim onlara. Diger soru icin arac kac model veya resim ?

araç 2000 model. peki bu çekomastik dediğin şeyi nerede yaptırabiliriz yada biz yapabilirmiyiz ?

Silikonun siyah olani siz uygulayabilirsiniz.

yardımınız için teşekkür ederim çok saolun eğer sorun dediğiniz gibi ise bi denemeye çalışcam

Tarih saat konusunda rakamlar tam olarak gozukuyorsa lambaniz patlamis olabilir. Corsa b konsol sokulmesi konusundan o kismi sokup lambalari degistire bilirsiniz lamba kodu t5

Benim aracımda da aynı sorun vardı. yağmurdan sonra paspasın altı göl oluyordu. kaportacıya götürdüm, tahliye kanallarına baktı, sorun alarm kablosunun geçtiği yerdendi. Köpük gibi bir malzeme sıktılar, ıslaklık tam olarak kurumadığı için son durum belli değil

pedalların ordaki sıvı hidrolik olabilir mi diye düşünmek lazım. seviyelerini kontrol etmeli. eksikse ekleyip tekrar bakmalı.

pedalların ordaki sıvı hidrolik olabilir mi diye düşünmek lazım. seviyelerini kontrol etmeli. eksikse ekleyip tekrar bakmalı.

??? Hidroliğin pedalın orada ne işi var??? Pedala hidrolik geldiğini mi sanıyorsunuz?

benim araçta suyun nerden geldiği belli ama hala ıslaklık devam ediyor. bi kere tam kurusa anlaşılacak

Geri