• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

garantili mokka arızası

eeisahin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba ;

2024 model mokka gs paket aracım mevcuttur ilk kullanıcısıyım 12000 km de olan aracım malesef durduk yere motor arızası vererek kendini giderken kapatıyor .
araca arıza kodu da düşürmemektedir. bu nedenle sevis de kayıt yok sorun yok bakarak herhangi bir işlem yapmamaktadır.

bu tarz sorun hakkında bilgisi olan var mıdır ?

iyi çalışmalar.

kamera ile kayıt almanızı öneririm. aracın sorunu hakkında bilgim yok ama sözlü beyan havada kalıyor görsel ispat çok iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
merhaba ;

ilk verdiği hataları ekran görüntüsü aldım servise gösteriyorum ama birçok sebebi olabilir gaza frene aynı anda basılınca yar deyip savvusturuyor yıllardır arac kullanıyoruz böyle bir savunma şekli ilk defa gördüm araca toz kondurmuyorlar yeni grupta üretilen arabaların arıza oranı %50 olduğu söyleniyor . bazen hak vermiyor değilim.

10 gün oldu arızayı tespit edemediler test sürüsünde tekrar yaptı gözleriyle görünce bile inanmak istemiyorlar.

bu kadar müşteriye değer vermemek nasıl bir politika anlayamadım .

elektrik arızası olabilir denildi. bakıyorlar bişe yok deniyor.

şimdide yakıt şamandrası deniliyor

tamamen ras gele bir yaklaşım ile ilerleniyor.

gelişme olursa tekrar yazacağim.

stellantis grubu araçlara temkinli yaklaşmak lazım. opel de eskiden çok iyiydi ama satılınca eskiyi aratır oldu bana göre.

Merhaba,

Yaşadığınız arıza için geçmiş olsun. Artık yetkili servislerde kalifiye eleman yetişmediği için deneme yanılma yöntemiyle arıza bulmaya çalışıyorlar maalesef.. Konuyu Opel Türkiye'ye yazmanızı tavsiye ederim, bir ihtimal işlerinde iyi olan yetkili servise yönlendirebilirler.
@cenk artem bey'in dediği gibi, Opel PSA'ya geçtikten sonra tamamen sürpriz yumurta oldu..

• Beğen
Tepkiler: cenk artem
Geri