galiba yol bilgisayarim bozuk...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

06BB0504

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar yol bilgisayarim fazla yakit tukettigimi gosteriyo. en son benzin aldigimda hem yol bilgisayarini hemde km yi sifirlamistim. bugun yol bilgisayarinda 56 lt benzin tukettigim yaziyodu (arabanin deposu 61 lt) fakat daha ceyrek depo benzin vardi ve 508 km yol yapmistim. benzinlige gittim depoyu doldurdum, pompada 46,75 lt benzin aldigim yaziyodu ve 144 ytl odedim. sizce de yol bilgisayarinda bi sorun var mi??? bu sorun duzeltilir mi???

Sorun var görünüyor ancak düzeltilebilmesi konusunu ustalarımıza danışmak lazım...Bekleyelim bakalım

Yol bilgisayarını Tech2 ye bağlayarak senkronize ediyorlar diye biliyorum.

tech 2 ile hallediliyosa heralde kolay biseydir. asil zor olan bu sorunu yetkili servisteki tecrubeli ve zeki ustalara anlatmak :D cankaya opel de bu konuyu halledebilirler mi?

tech 2 ile hallediliyosa heralde kolay biseydir. asil zor olan bu sorunu yetkili servisteki tecrubeli ve zeki ustalara anlatmak :D cankaya opel de bu konuyu halledebilirler mi?

aynen katılıyorum. bazen servisteki ustalara kızıp kendim usta olmaya niyetlenidğim günler de olmuyor değil:)

Geri