g kasa manuel ayarlı ayna yardımı

dewilking08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
üniversite dönüşünde bi kamyonetin kasasına aynamı çarptım içerenköy e5te(kamyonet sağa doğru geçiyordu.aradan geçerim derken bi anda sola doğru hamle yaptı.hemen yanımda da araba olduğundan kurtaramadım.sadece aynayı wurarak kurtarabildim).sağ ayna kapağı ve ayna camı kırıldı düştü.aynanın iskeleti duruyor.acaba kapak ve ayna camı alarak halledebilir miyim yoksa komple sağ ayna mı almam gerek.bir de bunlar bana kaça patlar acaba.acil yardım lazım....

özel serwisten 80 ytl fiyat aldım uygun mudur sizce.aluçlarda 45 lira ama bir iki gün aynasız gezmem lazım.siz ne dersiniz...

iskeletin sağlamsa kapak ve ayna camı alarak halledebilirsin,45 ytl olan ayna büyük ihtimalle yansanayidir ve biraz yanıltabilir ama alışırsın,tercih senin...

anladım halilakel sağolasın.arkadaşım ayna kestir yapıştır diyor.sanırım biraz fazla pratik kendisi:) iskelet sağlam aslında ama kapak we cam ne tutar bilinmez işte..

o camcıdan kestirip yapıştıracağın ayna ;alacağın herhangibir yan sanayi aynadan daha fazla yanıltır,ama onada alışılır;ben sağ aynamı o şekilde kullanıyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum çünkü;gerçeğinde farklı gösteriyor...

yarın maslağa bi gidiyim aluçlara uğriyim.onlar ne dicekler acaba.yardımın için sağolasın.orj. fiyatına göre onu da tercih edebilirim aslında...

arslan geçmiş olsun yavvv arabaya nazar deydi mod yaptırdıktan sonra:D inşallah benim nazarım değildir:o

yok sametim yok.kamyonet şerit deiştirmekten bi anda wazgeçti kaçacak yerim yoktu.neseki kapı çamurluk falan kaptırmadan kurtarabildim....

Geri