full pet farkı

deniz_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
akaryatkıtta en uygun fiyat fullpette piyasadan %9 uygun veriyor

Akaryakıt olarak luk oil kullanıyor
FULL AKARYAKIT FİYAT TABLOSU
ÜRÜN
FİYAT TL/LT
KIRSAL MOTORİN
[FONT=Calibri,Calibri][FONT=Calibri,Calibri]2,87 TL [/FONT][/FONT]
MOTORİN
[FONT=Calibri,Calibri][FONT=Calibri,Calibri]2,99 TL [/FONT][/FONT]
OTOGAZ
[FONT=Calibri,Calibri][FONT=Calibri,Calibri]2,10 TL [/FONT][/FONT]
95
[FONT=Calibri,Calibri][FONT=Calibri,Calibri]3,63 TL [/FONT][/FONT]
97
[FONT=Calibri,Calibri][FONT=Calibri,Calibri]3,65 TL [/FONT][/FONT]

ne kadar güvenilir peki?

Yakıtların kalitesi ne durumdadır ?

eger şehır gobegındeyse ıstasyon bı ıhtımal guvenılebılır cunku merkezde olanlar daıma denetlenıyor

full pet ten bende lpg alıyorum 10 kere lpg aldıysam 9 da arıza ışığı yandı en son c.tesi akşamı aldım arıza lambası yanıyor stop ediyorum çalışıtırıyorum sönuyor bir muddet sonra tekrar yanıyor bende bu hafta opet ten shell den bp den lpg aldım yanmadı bi anormallik var ama anlamadım hafta sonu tekrar denemek için alacağım full petten bakalım ne olacak.

ben 2 defa lukoil den euro mazot aldım şimdilik bir problem yok.
km olarak biraz fazla gidecek gibi görünüyor. akpette aynı lukoil akaryakıtı satıyor, zaten lukoil Petrol Ofisi ve akpeti satın aldı.

adana mersın cıvarında hıc gormedıgım benzın fırmaları gordum :D

full pet ten bende lpg alıyorum 10 kere lpg aldıysam 9 da arıza ışığı yandı en son c.tesi akşamı aldım arıza lambası yanıyor stop ediyorum çalışıtırıyorum sönuyor bir muddet sonra tekrar yanıyor bende bu hafta opet ten shell den bp den lpg aldım yanmadı bi anormallik var ama anlamadım hafta sonu tekrar denemek için alacağım full petten bakalım ne olacak.

hocam bence senin sistemde bi anormallik var. arıza ışığı öyle zırt pırt yanmaz. hele yakıt kalitesine göre milyonda bir. ya O2 sensörün arızalı ya da lpg ayarın bozuk

Bursa da sadece Karacabeyde var oda gidip gelmeye değmez..

adi ruslar heryeri ele geçirdiler.

Geri