FRONT ACTIVE HEAD RESTRAINTS Özelliği

onurcom60

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,
www.myopelservice.com sitesine üye oldum ve üye olurken aracımın şasi numarasını girdim. Daha sonra opelinizin özellikleri kısmında FRONT ACTIVE HEAD RESTRAINTS özelliğinin olduğunu gördüm. Sizce bu doğru olabilir mi? Zira bu yeni bir özellik sanırım. (Aracım: 2001 Astra G Elegance)

ön cam rezistansı sanırım dediği. astra g'de elegance 2004'te var diye biliyorum bir tek onun haricinde olmaması lazım.

Koltuk başlıklarını kastediyor.
Aktif ön koltuk başlıkları demek.

Çarpışma anında koltuk kafalıklarını yukarı ve öne doğru hareketlendirerek kafa ile boşluğu azaltan boyun kırılma riskini düşüren bir sistem.Yeni bir şey değil , çok yıldır üst sınıf amerikan araçlarında var.

Evet bu özellik benim arabada da varmış. Koltuk başlıklarını arkasına geçip öne doğru itince öne doğru bir kaç cm hareket ettiğini gördüm. Allah çalışma fırsatı vermesin ama güzel bir özellik.

Çarpışma anında koltuk kafalıklarını yukarı ve öne doğru hareketlendirerek kafa ile boşluğu azaltan boyun kırılma riskini düşüren bir sistem.Yeni bir şey değil , çok yıldır üst sınıf amerikan araçlarında var.

Geri