fren yapınca gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

serkan75

Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba, 2003 model opel astra aldım, araçta sert bir fren yapınca alt taraftan ( sanki fren pedalının altında sürtme ve vurma gibi) küt küt küt şeklinde sesler geliyor bana pek normal gelmedi, servise götürdüm test ettiler absli her araçta o sesin olduğu söylendi ama kullandığım hiçbir arabada böyle birşe rastlamadım, opellerde böyle bir durum varmıdır, yardımlarınız için şimdiden teşekürler...

Selamlar;

Foruma mesaj yazmadan önce ÜYE ARŞİVİMİZ ana başlığı altında kendini tanıtırsan sevinirim...

bizim astrada da oluyo o bmw x5 de bile oluyo bence sen o ani fren anını dışardan bi izle (tekerlekleri) servise hak vereceksin

abs ani frenlerde tık tık tık diye böyle atar damar gibi sallanır ve ses çıkarır

bende önce korkmuştum sonradan öğrendim abs öyle çalışıyormuş

abs' ye hoşgeldin demek doğru olur galiba:)

sorun yok vurmazsa kötü bişey var demek

ani ve sert franlerde yapar lastik yola tutunamayıp kayınca bu olay olur takır takır vurur bunun haricinde kazınma gibi ses varsa ki benim aracta vardı oda balatan iyi degil yada hatalı bende orjinal gm vardı 1 aylıktı söktürdüm lukas taktım ses kesildi başkada ses yapacak bişiy yok fren sisteminde

bu olay abs li her araçta oluyo sorun yok

No problem yani ... :good:

Geri