Forumda bır ıkı konuya rastladım fren merkezi hakkında ama benım olayım bıraz farklı. aracım Vecta B CD, bundan ıkı hafta oncesınde arabanın frenıne bastıgımda araba yavaslamak ıcın kendını kasmadan dırek ABS devreye gırıyordu. Manısada yetkılı servıse durumu ızah ettıgımde fren yagının (DOT4) ozellıgını yıtırdıgını, degıstırırsem faydası olacagını soyledı. bende yagı komple degıstırdım. sımdı arabanın durusu daha ıyı ancak fren pedalı bıraz dustu. ufak tefek ıslerımı yaptırdıgım tamırcı fren merkezının lastıklerınden yaptıgını soyluyor ve fren merkezi tamir takımı yokmus fren merkezı komple degısıyormus.
aracın durusundan yana cokta bır sıkıntım yok fakat, sehır ıcı kullanımda fren pedalının asagıda tutması sıkıntı yaratabılıyor. fren pedalının ayarı varmı yukarı cekmek ıcın. ( bu arada fren balatalarım 1 yıllık yanı bıtık degıl)
aracın durusundan yana cokta bır sıkıntım yok fakat, sehır ıcı kullanımda fren pedalının asagıda tutması sıkıntı yaratabılıyor. fren pedalının ayarı varmı yukarı cekmek ıcın. ( bu arada fren balatalarım 1 yıllık yanı bıtık degıl)