Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşıldı cemil abiGeçmiş olsun kardeşimSöküp takma işini fotolarsan diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş olursun...
![]()
Geç kaldın Mehmet hocam ben değiştirdim ama fotolayamadım1 haftadır forumdaki herkes benden önce davranıyorbanada dün fren lambası arızası uyarısı geldi, bugün hem hava filtresini değiştirip hemde fren lambası ampullerini kontrol edicem. Kim daha hızlı görelim @Murat hocam
![]()
Eline sağlık Mehmet hocam bana gerek kalmadı ayrıntılı anlatmışsın cemil abi kızmazsa tabi banaAdım 1 : sökmek istediğiniz tarafın korucuyu kılıfını sökerseniz içeride bir adet kelebek vidayı bulmanız ve sökemeniz gerekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 1673
Adım 2 : stobun içerisinde de düz tornavida ile açmanız gereken 3 adet plastik somun söküp ampullere ulaşabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 1674
Adım 3 : içeride bulunan 2 adet küçük dipsiz 2 adet orta boy dipsiz ampulü degistirebilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 1675
Eyvallah. Baktım sen yazmamışsın ben bir iki foto atayım anlatayım dedimEline sağlık Mehmet hocam bana gerek kalmadı ayrıntılı anlatmışsın cemil abi kızmazsa tabi bana![]()