FOR-X güzel bir marka mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün bizim buralarda ferhat göçerin konseri vardı orda FOR-X tanıtan 2-3 araba vardı birinden öyle bir bas çıkıyordu ki epey yayılıyordu ben for-x diyince uzak duruyorum kötü bir marka diye biliyordum acaba yanılıyor muyum?

Aslına bakarsanız her markanın iyi ve kötü ürünleri wardır. mesela bilgisayar sektöründe palit markası ucuz ve başarısız ürünleriyle bilinir fakat ürün gamında çok başarılı ürünler wardır.

for-x in birkaç amfisini kullandım amfileri çok başarılı tavsiye ederim ama diğer ürünleri nasıldır bilemem.

Aslına bakarsanız her markanın iyi ve kötü ürünleri wardır. mesela bilgisayar sektöründe palit markası ucuz ve başarısız ürünleriyle bilinir fakat ürün gamında çok başarılı ürünler wardır.
gökalp doğru söylemiş doğru ürün kombinasyonu yapıldığı taktirde en fason tesisat bile harikalar yaratabiliyor ama for-x nasıl dersen kötü değil ama çokta iyide değil orta sınıf denilebilir!!

Palit, kötü bilinir derken aslında kalitesiz anlamında kötü bilinir. Ör: Nvidia ve Ati kart dağıtıcılarıdır. Ana üniteyi üretip alt firmalara yollarlar. (asus-palit-xfx-gigabyte-msi-shappire vs..) Bu firmalar üst sistemi kartın üzerine entegre ederler.(fan da dahil.) Yanlız Palit hariç hepsi aynı üniteyi modifiye ederler. Palit ise tamamen kendi çözümünü koyar ortaya. Dikkat ederseniz Palit'in kartları diğer kartlardan şekil itibariyle daha kötüdür. Fakat kötü anlamına gelmez. Yapılan testlerde de Palit daha soğuktur.

Konu dışına çıktım ama durum böyle. :)
+1 Giray'a katılıyorum
For-X e gelince arkadaşım amfisini ve bass ını kullanıo gerçekten memnun

For- X kalıtelı bır marka degıl Kıcker ın kopyas bass ını ureten bır markadır.Gücü farklı bırsey dayanıklılıgı farklı.Modıfıye fuarında benım bagajımdakı L serisi bass saatlerce kesıntısız gumbur gumbur calarken caprazımdakı for x demo carın muzıgını en fazla yarım saatte bır susturuyorlardı.Dayanıklı oldugunu sanmam ama fıyatı performansına göre iyidir.

Geri