Merhaba arkadaşlar. laitovo diye bir perde buldum. Cam filmi ile ilgili malum ülkemizde sıkıntı var. (TUV standartlarında kontrollerde hafif kusur olmasına rağmen trafik kanununda yasak.) Bu alternatif olabilir diye düşünüyorum. Araca özel olduğu için görsel noktada sıkıntı yok. Fiyat biraz pahalı. Polisle uğraşmaktansa bu güzel bir çözüm olabilir. Güneş ışığını kesme konusunda başarılı gibi duruyor.
Bu arada ürün Alman malı.
Bayram dönüşü sipariş vermeyi düşünüyorum. Ürünler gelince izlenimlerimi sislerle paylaşırım.
Böyle bir ürün konusunda hem sizi bilgilendirmek hemde daha önce kullanan varsa yorumlarını almak istedim.
Not:Videosunu izlerseniz araç içinde duruşu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Almak isteyenler olursa bayram sonu firma ile konuşur toplu alımla ilgi bir indirimleri olurmu olmazmı sorabilirim.
Bu arada ürün Alman malı.
Bayram dönüşü sipariş vermeyi düşünüyorum. Ürünler gelince izlenimlerimi sislerle paylaşırım.
Böyle bir ürün konusunda hem sizi bilgilendirmek hemde daha önce kullanan varsa yorumlarını almak istedim.
Not:Videosunu izlerseniz araç içinde duruşu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Almak isteyenler olursa bayram sonu firma ile konuşur toplu alımla ilgi bir indirimleri olurmu olmazmı sorabilirim.