fikir verin...

İBRAHİM29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün bacadir68 lede paylaştım...yakın bir tanıdığım komşum...elinde olan 2009 model hyundai accent 25000 km de ilk sahibi 1.4 tüpsüz aracını satıyor...bana 23.000 tl dedi...elimde olan 2004 model passat 1.9 tdı aracımı satıp onu almayı düşündüm bir an şuanki aracımda da aşırı derecede memnunum...ama bu aracın km si düşük bir araç ve yakıt konusunda da az yakıyor...karını bulursam accentde satmayı düşünüyorum bulamazsam binerim diyorum ne dersiniz...???fikir verenler sağolsunlar...

uzun süre binmeyeceksiniz olurda uzun soluklu binecekseniz pişman olursunuz sınıf farkından dolayı, tabi şuan ki passatınz sorunsuzsa

benim hala fikrim aynı. 21000-21500e alıyorsan hiç düşünme al ;)

passat modelinden ötürü diriliğini kaybetmişse ve sizin beklentinizi karşılamıyorsa cebide yakıyorsa satabilirsiniz ancak accentte ne bileyim ne kadar km si düşükte olsa tavsiye etmem kalite yetersiz bence... buna rağmen accent piyasa olarak hızlıca satılabiliyor alan kişide aynı sizin gibi düşünerek alıyor km si düşük ve modelli arıza yapmaz ucuz...

bence tofaş dogan'ın klimalısı 1 yıl kullandım
ayagını yerden kesiyor sonuçta.

sizin passat'ınız sorun çıkarmıyorsa ve yakıtı sizi üzmüyorsa değiştirmeyin bence.konfor olarak çok pişman olursunuz. kar yapmak için alıp satın desek tanıdığınızdan alacaksanız oda pek hoş olmaz kanımca.

arkadaşlar dün bacadir68 lede paylaştım...yakın bir tanıdığım komşum...elinde olan 2009 model hyundai accent 25000 km de ilk sahibi 1.4 tüpsüz aracını satıyor...bana 23.000 tl dedi...elimde olan 2004 model passat 1.9 tdı aracımı satıp onu almayı düşündüm bir an şuanki aracımda da aşırı derecede memnunum...ama bu aracın km si düşük bir araç ve yakıt konusunda da az yakıyor...karını bulursam accentde satmayı düşünüyorum bulamazsam binerim diyorum ne dersiniz...???fikir verenler sağolsunlar...

ibrahim sakın öyle bir hata yapma pişman olursun.... ayrıca attan inip eşşeğe binme kardeşim attan inip daha iyi bir ata binmeni isterim

arkadaşlar ilgilenip yazanlara tekrar teşekkür ederim...passatımdan aşırı derecede memnunum bahadır benim arabamı çok çok iyi biliyor hiç bir sıkıntısı yok şuanda benide hiç üzmedi bu zamana kadar...aracım 148.000 de ve her şeyiyle şuanda orjinal duruyor...performansda şuanda herhangibir düşüklük yok...

ibrahim sakın öyle bir hata yapma pişman olursun.... ayrıca attan inip eşşeğe binme kardeşim attan inip daha iyi bir ata binmeni isterim

bende senin gibi düşünüyorum hasan abi iyi dileklerin için teşekkür ederim...
bu arada henüz belli değil ama kurban bayramının 2. günü antalyaya gelebilirim:)

bende senin gibi düşünüyorum hasan abi iyi dileklerin için teşekkür ederim...
bu arada henüz belli değil ama kurban bayramının 2. günü antalyaya gelebilirim:)

kardeşim başımın üstünde yerin var :) pazar antalyada olacağım bende izmire gidiyorum bugün .. gelirsen özelden mesaj at pazar antalyada olursan görüşürüz..

Geri