Fazla Titreme ^^

Dunedain55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar ses sistemini yaptıralı yaklasık 2 ay oldu ve hiç dısardan dinlememiştim bass tiz nasıl geliyo diye. bugün bi bakayım dedim sinir bozucu kulak gıcığı bi ses cıkıyodu bagaj kapağından :|

hem bagaj kapağından hemde arka cam üstündeki kücücük antenden sinir bozucu trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr trrrrrr diye ses geliyo. bu sesin yok olması icin ne yapmalıyım acaba _?

sedan araçların çoğunda var bu.

hatta gezerken yalnız oldugumda arka koltukları öne doğru indiriyorum bagajdaki titreme azalsın iceri daha fazla bass vursun diye. nasıl olsa arabanın ici gözükmüyo dısardan ^^

1. ve kolay olan çzöüm anfinin gain ayarını kısarak bası azaltman
2. ve masraflı olan çözüm ses izolasyonu

arkadaslar ses sistemini yaptıralı yaklasık 2 ay oldu ve hiç dısardan dinlememiştim bass tiz nasıl geliyo diye. bugün bi bakayım dedim sinir bozucu kulak gıcığı bi ses cıkıyodu bagaj kapağından :|

hem bagaj kapağından hemde arka cam üstündeki kücücük antenden sinir bozucu trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr trrrrrr diye ses geliyo. bu sesin yok olması icin ne yapmalıyım acaba _?

Ben izalasyon yaptırdım ses sistemi için fakat o bagajdan gelen tırıltıyı kesemedik, kesmedik... Çünkü bağaj kilit aparatından geliyor... ve düzelmesi biraz zor.. uzatılmış demir var iç kısımda, onu sabitlemek baya zor...

Geri