farlar yardım lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memati09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memati09

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar oncekı astra h arabam enjoydu ,ben gıttım ona orjınal merceklı far aldım( cosmolarda olan) farlardan 1 sene kadar kullandım 1 ay once sag on farın xenon ampulu kestı ve ampulu halıyle degıstırdım ama sımdı sag on far sankı BUGULU gıbı sol on far gayet temız duruyor ama sag farda sankı buğu var gıbı ısıkta halıyle guclu gelmıyor balastlarım yenı ama farım bugulu bu neden oldu sızce yardımcı olursanız sevınırım... sokup yenı aldıgım astra h 1.3 cdtı aracıma takmak ıstıyorum ama yenı arabada da hıc ıyı durmuycak ve aydınlatmada halıyle ıyı olmuycak:(((((((

Ekli dosyalar

• opel.webp
    opel.webp
    39.2 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
guncel

usta bı foto cekıpkoysan gusel olur aslında

çin malı ampul kullandıysan normal sonuç.farın içinde beyaz buhar yapıyor.

resımm nasıl konuluyor arkadaslar pekıı formda yenıyımde :)

resımden umarım anlasılır ...

Farların yanarken fotosunu koyarsan daha verimli olur. Aradaki renk farkını anlarız. Ampullerin kelvinleri aynı mı? Biri düşük diğeri yüksekse ondan da sana öyle gelmiş olabilir.

aynı ewet pehlıvanoglu farın ıcınde bugu var ve gece de sag fardan ıyı aydınlatma alamıyorum .yarın cekıp hemen resmı koyarım .AMA anlamadıgım neden buğu yaptı ...

usta dıcem kı bı ınce sopa gıbı bıseyın ıcıne bez dola ıcıne sok sılmeye calıs ama fayda edermı bılmıyorum en ıyısı foto cekıp eklemek... gelısmıs cevaplara tıklayıp ordan ekleyebılıosun bıldıgım kadarı ıle fotoyu...

ewet galıba sokup denemekte fayda var sankııı

Geri