Farkli ebatlarda lastikler

SEVEMEDİM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
-----------------

Son düzenleme:
aradaki fark çok az olduğu için farketmez... sağ sol farklı olsa farkı hissedersin ama ön arkada bu kadar ufak bir farkın zararı olmaz... eğer vectra b kullanıyorsanda orjinal ölçüsü 195-65-15dir... aldığın ebat daha doğru yani :)

60 olanı öne tak 65 arkaya
Daha İyi Görünür

benim önler 40 yanaktı
arkalarda 45
ama önleri yardığımdan 45e döndüm

ben bır kıs kullanmıstım kıslıklarım 60 yanakdı bır sorun olmadı

çekiş tekerlerinde aynı ebatta lastik kullandığınızdan sorun olmaz.

kabak olanı öne takma sakın... araba önden kayarsa toparlaması arkanın kaydığında toparlamasından çok daha zordur... ayrıca ön frenler daha güçlü olduğu için fren mesafesi içinde ön lastiklerin daha iyi olması gerekir...

bence tam tersi iyi lastiklerin arkaya takılması gereklli. iyi lastiklerin öne takılması maalesef çok yaygın bir yanlış kanı.

bence tam tersi iyi lastiklerin arkaya takılması gereklli. iyi lastiklerin öne takılması maalesef çok yaygın bir yanlış kanı.

ben nedenini teknik olarak açıkladım size... sizde teknik olarak söleyin neden iyi lastik öne değilde arkaya takılmalı ondan sonra tartışalım... bence burada yanlış olan var kanı değil sizin düşünceniz...

benim jantlar bi ara 18'' di arka lastiği yarmıştım isletmeyi yani orjinal ebatta olanı takmıştım, sağ sol farklı olduğu için yaylanmada ve frende etkiliyordu ebattan dolayı ama seninki sağ sol aynı olduğu için ve fark az olduğu için hissetmezsin bile...

Geri