Ezgoz alev kiti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omerdia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omerdia

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel corsa dizel arabama taktirmayi dusunorum acaba normal performance alabilirmiyim

egzos alev kitleri performans vermiyor diye biliyorum, sadece görüntü. çünkü o kitler kol yardımıyla egzostaki yakıtı yakıyo hatta bazıları yanacak şeyi kendisi enjekte ediyo direk egzosa.

artı bi bg yok benim bildiim zaten.sadece alev atıyo okadar.daha iyi bilen varsa daha iyi olur.

bu konu bir hortlasın ya. artık bu tarz efektif hareketlere ihtiyacımız var :D

Yana yana yan yan gidelim diyosun :D

bu konununda gidişi hayra alamet olmayacağı kesin :D

Tecrübelerime istinaden, uygulanışı.

Susturucu çıkışı delinir ve diş açılır ve buji buraya takılır.
Bu bujiye tabiiki bir bobin takılır.
Ardından elektrik tesisatı ile içeri bir düğme.
Ardından Original Bobinden bir kablo çekilir.

Olay basit. Düğmeye basıldığında, 4. silindirin ateşlemesi kapatılır, yanmayan yakıt egzoz yapar oradaki buji ateşler falan filan.

Dizel de olacağını hiç sanmam. Benzinli de bence zararlıdır. Youtube da Ulvi subaru flame kit aratırsanız TR videolarını bulabilirsiniz.

ben almıyim hacı abi, alana da mani olmıyim. bıyık altından gülsem kızar mısınız? :help: :sopa: :maden:

dizele uygulanmış halini biliyorum. istanbulda bir arkadaşım yapmıştı. içerde bir düğmesi vardı. ona basınca buji ateşlemeye başlıyordu ama motor susmuyordu. aynı zamanda düğme bir gaz kelebeğinide açıyordu. gaz kelebeğine çakmak gazı bağluydı.
yani tek düğme hem gazı açıp hem bujiyi ateşliyordu:D ben hayatımda böyle alev görmedim diyebilirim :D:D:D

Geri