EXPERTİZ RAPORLArı ne kadar güvenli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2.el aldığım araç içi yetkili serviste expertiz raporu çıkardım ve bu rapor doğrultusunda aracı aldım.
ama raporda olmadığı halde aracın ön tamponunun boyalı olduğu gibi bir izlenim var bende.
şayet boyalı ise ki bu durum expertiz rapğorunda belirtilmemiş,raporu aldığım yetkili servisten bir hak iddia edebilirmiyim.

sadece çeki demiri kapağı ve tamponun altındaki siyah kauçuk çıtayı inceleyerek anlayabilirsiniz.

zira yetkili servis eksperleri anlasın diye heralde bunların işçiliği iğrenç ötesi...

ondan hep söylerim hafifte olsa tampon hasar alıp tamir edilirse hiç bir zaman orijinali gibi olmaz.

raporda yazılı değilse bişey iddia edebileceğini zannetmem, ama başka bir yere gösterip emin olmayı denesen enazından için rahat olur.

bugün bir arkadaşımla(avukat) telle görüştüm.aıkca hakkını arayabi,lirsin dedi.sonuçta ispatın var diye devam etti.ama pazartesi ayrıntılı görüşeceğim.
demekki kimsenin başına gelmemiş böyle bir olay.baksanıza cevap 2 tane.teşekkür ederim ilgilenenlere....

konu güncel

bazı durumlarda ekspertiz raporları da sağlam olmayabiliyor mesela araba takla atıp komple boyaya girmiş olsa bile kendisi satacaksa sadece şusu var deyip geçiştirme ihtimali var ki bunu yaşayan bir arkadaşımız vardı burda galiba...

bazı durumlarda ekspertiz raporları da sağlam olmayabiliyor mesela araba takla atıp komple boyaya girmiş olsa bile kendisi satacaksa sadece şusu var deyip geçiştirme ihtimali var ki bunu yaşayan bir arkadaşımız vardı burda galiba...
peki sonrasında ne oldu?

Adnan bey bu altından hasar alıp havayastığı açan ve konsolu değişti diye bahsttiğiniz araç mı ?

eğer öyle ise ben bir önceki konunuza yazmıştım. alttan darbe ile hava yastığı açılmaz. mutlaka vardır önden bir durum diye.

Ben de aracımı alırken opel yetkili serviste ikinci el kontrolü yaptırmıştım. Renault bu konuda daha kötü. Ablamın clio sunu satmadan önce hikayesini pek bilmediğimiz için neyi var neyi yok anlayalım diye kendimiz götürdük. Rezalet! usta el yazısıyla bişeyler karalıyor. İki ay önce kendim boyatmıştım tamponlarını, onları bile rapora yazmadı. Sonra da "Bizim için tamponun boyalı olması kusur teşkil etmez, rapora yazılmaz" dedi! Buyrun burdan yakın. Opel daha ciddi rapor hazırlıyor bence. İki araç baktırdım ben. Tampondaki boyayı farkedemiceklerini sanmıyorum. Ama olaki öyle birşey varsa hakkınızı arayın derim. Eğer mahkeme konusu yapacaksanız da geç kalmayın bence çünkü rapor tarihi önemlidir muhtemelen.

peki sonrasında ne oldu?

yanlış hatırlamıyorsam servisle görüşüp halletmişti bence sende rapor tarihi fazla geçmeden aldığın yerle temasa geçsen iyi olur...

Geri