Evleniyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BY_Corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili arkadaşlar,

17 Haziranda evleniyorum.Tüm opelim.net ailesi davetlimdir, herkesi beklerim.Bu arada daha şimdiden söyliyeyim, çok güzel bir duygu ve heyecan, herkese tavsiye ederim

davetiyetm0.jpg

İlk yorum benden…

Ooooo aramıza bi opeLci yenge daha geLİyor..Abicim waLLa msndede konusmustuk cok cok mutLu oLdum..Allah mesut etsin..Darısı opeLci cocukLArınızın oLmasına..

Her şey gönLünce oLsun abi nice nice güzeL günLere…İnşaLLah bi aksiLik oLmassa geLmeye çaLısıcam...

Allah bir yastıkta kocatsın

abi allah bi yastıkta kocatsın ya.tüh bekarlar klübü olarak çok büyük kan kaybediyoruz:)evlenen evlenene ya:)darısı evlilik düşünenlerin başına.tekrardan hayırlı olsun berker abi...

Allah mutluluğunuzu daim etsin

hayırlı olsun.. ömür boyu mutluluklar ;)

abi allah bi yastıkta kocatsın ya.tüh bekarlar klübü olarak çok büyük kan kaybediyoruz:)evlenen evlenene ya:)darısı evlilik düşünenlerin başına.tekrardan hayırlı olsun berker abi...

Şşş biz warız bekar yaa 2017'ye kadar piyasa bizimdir ;) Bu yoLda AsLa YanLız Yürümeyeceksin :kop: :kop:

bir yastıkta kocayın ...

iyi düşündün dime...:D

Şşş biz warız bekar yaa 2017'ye kadar piyasa bizimdir ;) Bu yoLda AsLa YanLız Yürümeyeceksin :kop: :kop:

eyvallah kardeşim herzaman destek tam destek:kop:bekarlar klübüne başkan olmak istiyorum ben.:kop:

"we will never walk alone..."

Allah Utandirmasi Hayirli UĞurlu Olsun

Geri