ev mi araba mı ?

stigma4885

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 May 2014
Mesajlar
52
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
evet arkadaşlar yeni bir konu açmak istedim.. elinizde 100.000 tl olsa önce ev mi araba mı alırdınız? ev almak için en az 50.000 daha kredi çekip 4-5 yıl kredi ödemek lazım. sonra yine kredi çekip araba almak lazım.. yoksa bu parayı iki bölüp araba ve ev peşinatı olarak mı kullanırdınız ?
 
Direk ev alırdım. Hiç düşünmezdim. Ev her zaman daha iyidir.
 
Mevcutta bir ev varsa araba, ev yoksa kesinlikle ev ;)
 
arabasızlığın başıma vurduğu şu günlerde aynı dert bizde de var. Üstelik bizdeki bütçe daha da az Leon'un parasının üstüne kredi çekip almayı düşünüyoruz. Düzgün bir mevki olduktan sonra ev almak pişman etmez.
 
53 yılın tecrübesi ile derim ki; ev alma ihtimalim varsa arabayı düşünmem bile.
arabayı iyi kötü her zaman alırsınız.
 
Once ev , sonra kira oder gibi araba taksidi ;)
 
Dünya da mekan ahirette iman gerekli ;)
 
ama ev alırsam uzun süre araba alamayıcam ve arabada lazım :(
 
Benim gibi yapın az bütçeyle sıkıntı çıkarmayan bir araç bakın temizini bulmak uzun sürer ama arabasız kalmazsınız.
 
Tabiki önce başını sokacak bir ev olmalı. Ama araçta illaki şart ise krediyi 20 fazla çekip aracıda alıp, sadece ev taksidi öder gibi yapılabilir. Bu aralar kredi fazileri yüksek o da ayrı bir konu.
 
Geri
Üst