Erkek Anayasası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JOCCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

JOCCO

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Kural 1: Altı ya da sekiz ay önce ağzımızdan çıkan herhangi bir söz aleyhimize kullanılamaz. Sarfedilen her kelime bir hafta sonra geçersiz kabul edilmelidir...

Kural 2: Eğer mankenler gibi giyinmeyecekseniz, bizim de James Bond gibi davranmamızı beklemeyeceksiniz.

Kural 3: İki farklı şekilde yorumlanabilecek bir laf edersek ve sizin anladığınız şekli sizi kızdırıyorsa kastettiğimiz kesinlikle diğer anlamıdır.

Kural 4: Dergilerdeki her testi birlikte çözmek ne sizin ne de bizim ilgi alanımıza girer.

Kural 5: Başka kadınlara bakmamıza kızmayın. Diğerlerine bakmazsak sizin güzelliğinizi nasıl takdir edebiliriz?

Kural 6: Bir şeyler yapmayı önerebilirsiniz ya da nasıl yapmamızı istediğinizi söyleyebilirsiniz. (İkisini aynı anda söylemeyin yeter!)

Kural 7: Maç izlerken, söyleyeceğiniz şeyleri reklam aralarına saklayın.

Kural 8: Aldatmayın. Çekip gitmeyi enayi yerine konmaya tercih ederiz.

Kural 9: Kısa tişsörtler giyip göbek deliklerini açıkta bırakan kızların kendilerine bakılmasından rahatsız olmaya hakları yoktur.

Kural 10: Otomobille giderken en ufak bir sarsıntıda "Sonumuz geldi!" diye bağırmayın.

kasıntıdır...

2 ile 9 çok taktir ettim hemen ezberlemem lazım

gercekten cok begendim tesekkurler

:) keşke her kız bu kuralları kabul etse

Kural 5: Başka kadınlara bakmamıza kızmayın. Diğerlerine bakmazsak sizin güzelliğinizi nasıl takdir edebiliriz?
:P

güzel kurallar :) ama onlar nasıl karşılar bilemeyeceğim:D

çok güzel aslında bunları artırabiliriz.
Kural 11: Devamlı sürette en çok hangi özelliğimi seviyorsun gibi cümleler kurmayınız bu soruya ilk sorduğunuzda verdiğimiz cevap hala gecerlidir.

Kural 10: Otomobille giderken en ufak bir sarsıntıda "Sonumuz geldi!" diye bağırmayın bende encok bunu kkullanıyorlar

Valla bu bizim anayasamız olsa bile bunu kabul ettiremeyiz :D:D

Kesin kendi anayasalarında bunlarım tam tersleri vardır :D

Eski konu ama güzelmiş, güncellemek istedim :D

Geri