ericsson chatboard yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokibey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba; elimde 2 tane eskilerden kalma ericsson chatbord var. anımsayamayanlara resim ekledim. Şimdi bunu bilgisayarda kullanabilmek için içerisindeki yazılımı değiştirim usb eklesek olurmu diye düşündüm. ve aşağıda eklediğim linktenki sitede bişeyler buldum.

https://securehost34.hrwebservices....Guiki&MODE=SHOW&PAGE=Ericsson Chatboard on PC

ama yabancı dilim olmadığından pek bişey anlamadım. acaba bunu bizde yapabilirmiyiz. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• chatboard.webp
    chatboard.webp
    14.1 KB · Görüntüleme: 45
Varmi önerisi olan

yardım günceli

kimse yokmuuuuu

kimse yok gibi gokan abi kolay gelsin :)

yeni nesil 20 yaş ve altı sony chatboartd u hayatında görmemiş bile olabilir : )))))

Son düzenleme:
Resimdeki devreyi kurman gerekiyor. MAX233A entegresi lazım. Ancak girişin USB olduğuna dair birşey göremedim :S

yeni nesil 20 yaş ve altı sony chatboartd u hayatında görmemiş bile olabilir : )))))

valla doğru söylüyorsun görmemiş olabilirler. Benim elimde 2 tane var. Müzeye mi bağişlasam

resimdeki devreyi kurman gerekiyor. Max233a entegresi lazım. Ancak girişin usb olduğuna dair birşey göremedim :s

evet öyle bişeylerden bahsediyor. Galiba pic programlama diye bişey var. Onunla yapilacak bi durum gibi geliyor bana.

Geri