>Selamlar, 2011 Opel Astra H 1.3 CDTI model aracımda kullandığımız "CR-Tuning essingperformancecenter" markalı Hollanda malı olan ürünü satıyorum.
>Ürünün herhangi bir sıkıntısı yoktur araç değişiminden dolayı satıyorum.
>Ürün araçta yakıt tasarrufu ve güç artırımını sağlıyor.
>Bizdeki kullanım süresi 2 yıl oldu veya olmadı.
>Ürünün firma garanti süresi 4 yıldır.İkinci el olması bu ürünlerde herhangi bir şey farkettirmiyor. İçindeki yazılım sabit ve araç değişiminde bozulmuyor.
>Ankara'da ünlü bir tuningciden almıştık.Reklam olur diye söylemiyorum dilerseniz PM ile belirtebilirim.
>Resimlerde Opel Astra 1.3 CDTI için güç değişimini gösteren tabloyu da veriyorum incelemeyi ihmal etmeyin, Beygir 18pk, Tork 34Nm artırmıştır. Takas teklifleriniz değerlendirilir
>Fiyatı uygun tutuyorum iş görsün ihtiyaç sahibi birine gitsin diye.
FİYAT 750TL Takas teklifleriniz değerlendirilir
Tel . 5383108709
>Ürünün herhangi bir sıkıntısı yoktur araç değişiminden dolayı satıyorum.
>Ürün araçta yakıt tasarrufu ve güç artırımını sağlıyor.
>Bizdeki kullanım süresi 2 yıl oldu veya olmadı.
>Ürünün firma garanti süresi 4 yıldır.İkinci el olması bu ürünlerde herhangi bir şey farkettirmiyor. İçindeki yazılım sabit ve araç değişiminde bozulmuyor.
>Ankara'da ünlü bir tuningciden almıştık.Reklam olur diye söylemiyorum dilerseniz PM ile belirtebilirim.
>Resimlerde Opel Astra 1.3 CDTI için güç değişimini gösteren tabloyu da veriyorum incelemeyi ihmal etmeyin, Beygir 18pk, Tork 34Nm artırmıştır. Takas teklifleriniz değerlendirilir
>Fiyatı uygun tutuyorum iş görsün ihtiyaç sahibi birine gitsin diye.
FİYAT 750TL Takas teklifleriniz değerlendirilir
Tel . 5383108709
Ekli dosyalar
Son düzenleme: