En Sonunda Renkli Göstergeler

muratefen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

ARKDAŞLAR EN SONUNDA BİTTİ YAKLAŞIK OLARAKK YAPMAK 8- 9 SAAT SÜRDÜ RESİMLER PEK NET OLMADI RESİMLERDEKİNDEN ÇOK DAHA CANLI VE HOŞ OLDU SADE SEVDİĞİM İÇİN BEYAZ YAPTIM İBRELERİ KIRMIZI YAPACAKTIM VAZGEÇTİM YAKLAŞIK MALİYET 15 DOLAR TUTTU KULLANDIĞIM MALZEME NORMAL LED DEĞİL.... DAHA SONRA MONTAJ RESİKMERİNİ ATACAĞIM KIRMIZI-SARI-MAVİ-BEYAZ YAPABİLECEĞİMİZ RENKLER GÖSTERGE RENKLENDİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN MESAJ ATARSA GÖRÜŞÜRÜZ

GÜN IŞIĞINDKİ HALİ

Flux kullanmışsın sanırım?

Çok güzel olmuş

cok iyi olus. tebrikler. umarim bögle canli tako sahibi olmak isteyen arkadaslarada yardimci olursun. beyaz renkte takilmamak gerekli sanirim bunu mavi ,kirmizi gibi renklere döndürülebiliyor?

süper olmuş bende vectra cdx aracıma düşünüyordum
eline sağlık
AHMET TURGAY

evet dönüyor ama sade olsun istedim deniycem kırmızı mavi sırada kalorifer ekranlar var onlarıda yapıp resimliycem bu arada isteyen arkadaşlar olursa şablon hazırlıycam tak kullan şeklinde

çok şekil olmuş..daha sportif yapmak lazım bunu kırmızı ve mavi renklerin karısımıyla..

çok güzel görünüyor.biraz daha detaylı anlatırsan hoş olur aslında kullandığın malzemelerin isimlerini falan yazsan.

süper, takdir ettim.
emeğine sağlık...

arkadasim harika bir calisma olmus.evet kesinlikle dedigin gibi bunu resimli bir sekilde anlatmalisin.o zaman buradaki tum kullanicilar sana minnettar olacaklardir.ben kalorifer kismini sokemedim mesela.resimli aciklamasi olsa 5 dakika bile surmez eminim.

Geri