En sonunda Filtrelendik..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kcostur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kcostur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra H 2.0 Turbo filtrelendi..
Orjınal fıltre capı 70mm.
K&N Açık hava filtresinin Çapı 76mm
Metalik yapışkanlı Folyo
Kullanılan malzeme: 75mmlik Gider borusu:2.5tl :) +,Metalik yapışkanlı Folyo:14.5tl
Metal,Krom vs. 1gun boyunca arayıp bulamadım Oyuzden 10-15cm boyunda PVC FIrat boru kullandım :)
Yalıtım işine gelınce:Filtre ısıya maruz suanda idarelik kullanıyorum Fakat Galvenızlı saç Projem var.Kartondan kalıp hazırlayıp ona gore galvenızlı sacı kestırcem.Çift kat Olcak iki sacın arasını Cam pamuk doldurup köşe uc kısımlarında silikonla sağlamlastırcam filtreyi motor ısısından korumak için cevreyelecem ..Artı dısına Amyant kumaşla sarıp olayı çözebilirim.
Belki arkadasların ısıne yarar dıye paylaşmak istedim.

cu0gc.jpg

güle güle kullan.

.

teşekkür ettim .

filtrenizin yağsız kuru tip olmasında büyük yarar var.eğer kuru yağsız ise sorun yok.yağlı tipse debimetreyi bozduğu söyleniyor... güle güle kullanın...

bence bu şekliyle yarardan çok zarar getirir. acil motor kısmından gelen sıcak havadan izole edilmesi lazım.

.

walla yag felan yok 5bınde bır temızlerım debımetreye bısey olmaz sanırm

.

bence bu şekliyle yarardan çok zarar getirir. acil motor kısmından gelen sıcak havadan izole edilmesi lazım.

Göstermelık suan sesıne felan baktm okadar . Yalıtım ıcın yapılması gereken malzeme temınndeyım suan amyant sargı kumas kaldı sadece

Geri