En iyi şöför nasıl olmalıdır ?

OSMANERkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Okulda bir hocam vardı , her zaman derdiki ' En iyi şöför , arabasını, arabasının içindekileri ve karşı arabadakileri üzmeyendir ' derdi. Babamda her zaman derdiki, ' en iyi şöför en az fren kullanandır ' derdi. ne dersiniz en iyi şöför nasıl olmalı. Saygılar.

arabanın gazına frenine bastığı belli olmayan sarsıntısız götürendir... ama bu yollarda o iş çok zor... trafik kurallarına uymasını saymıyorum zaten...

en iyi sofor sofor oldugumu unutmayandır

az benzin yakandır dicem ama:Den iyi şöför çılgınlıktan uzak ve çok dikkatli olandır

Okulda bir hocam vardı , her zaman derdiki ' En iyi şöför , arabasını, arabasının içindekileri ve karşı arabadakileri üzmeyendir ' derdi. Babamda her zaman derdiki, ' en iyi şöför en az fren kullanandır ' derdi. ne dersiniz en iyi şöför nasıl olmalı. Saygılar.
Osman kardeş, valla baban da haklı hocan da. İkisi de eğri oturup doğru konuşmuşlar.

arabanın gazına frenine bastığı belli olmayan sarsıntısız götürendir... ama bu yollarda o iş çok zor... trafik kurallarına uymasını saymıyorum zaten...
Türker katılıyorum :) hemde aracı üzmeyen şöfördür ve öle kullanan varsa düşünmeden aracını alırım;)

kurallara uyan,önce kendisinin ve yanındakilerin sonrada trafikteki diğer insanların can güvenliğini ön planda tutan şöfor bence en iyi şofördür..benzin ,hız,mal sağlamlıgı falan hikaye.arabaya bişey olursa para ile yapılır ama can a bişey olsa Allah korusun...önce can güvenliği..

en iyi şoför adam gibi adamdır ve bir şey daha söyleyeyim: en iyi şoför aracının içinde bulunanları ve trafikteki tüm hareket eden canlıları deli olarak kabul edip onların her an her şeyi yapabileceğini düşünüp ona göre araç kullanandır. siz hiç sağa sinyal veripte sola dönen görmediniz mi-yada burnunuzun dibine gelipte karşıdan sollamaya çıkan... deli konusunda bir daha düşünün?

yawaş giden derken önünde uzun bi boşluk olup ta 50 ile gidip trafiği tıkayan da en ii şoför deildir tabi bu da bi gerçek.

önce kendine sonra karşısındakine saygılı olandır.

Geri